facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Proef Italië

Proef Italië

Info

Italiaanse koffie, lunch en diner, Italiaanse producten, workshops aan huis en catering

Geschiedenis

Drink het échte Italië, proef het échte Italië en ontmoet het échte Italië.
De geuren, de kleuren en natuurlijk de verse producten zoals thuis bereid, brengen jou in die heerlijke Italiaanse sfeer vol cultuur, smaak en temperament.

Wij ontzorgen jou met een complete maaltijd van ontbijt tot diner de hele dag door. Daarbij verwennen wij jou met echte Italiaanse koffie zoals cappuccino, espresso en latte macchiato.

Bij Proef Italie is het vakantiegevoel het hele jaar door te beleven: van Venetie tot Puglia, van Piemonte tot Sicilie, van Toscane tot Sardinie Wat vind je van een heerlijke Crepe met Nutella zoals op de markt in Italie? Wat vind je van een Barbera d'Asti wijn of wat dacht je van de lekkere Cantuccini koekjes?

Kom heerlijk ontbijten op zijn Italiaans, lunchen met een lekker gevuld broodje Italiaanse ham & kaas, gondelpizza’s of diner met een lekker stuk lasagne of parmigiana. Dat kan bij ons allemaal!

Kom en proef de Italiaanse smaak en sfeer in Boxmeer!

Producten

pasta, rijst, coffie, olijfolie, aceto balsamico, cantuccini, tarallini, friselle, conserven, wijnen, zoet en zoute snacks, bruschette en vele verrassingen



"Authentiek Italiaans eten & drinken in Boxmeer"

"Authentiek Italiaans eten & drinken in Boxmeer"
Adres: Steenstraat 91C, 5831JD Boxmeer
Telefoonnummer: 0658979637
moc.eilati-feorp@ofni
Stad: Boxmeer
Route: Steenstraat 91C
Postcode: 5831JD


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 19:00
Dinsdag: 11:00 - 19:00
Woensdag: 11:00 - 19:00
Donderdag: 11:00 - 19:00
Vrijdag: 11:00 - 21:00
Zaterdag: 11:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: nieuw italiaans restaurant boxmeer, nieuw restaurant boxmeer, da lorenzo boxmeer, italiaan boxmeer da lorenzo, nieuwe italiaan boxmeer, italiaans restaurant overloon, ristorante da lorenzo boxmeer, da lorenzo boxmeer recensies
Recensies
Bijna 5 jaar geleden zijn we verhuist. Dus we komen er te weinig. Dus toen we op bezoek waren bij onze dochter maar weer eens naar Bianca gegaan. We hadden het 4 gangen menu met wijn arrangement. Het enthousiasme van Bianca is geweldig. Het eten is met heel veel liefde en kennis gemaakt. Heb je zin in echt Italiaans eten dan kun je hier terecht. Wil je iets weten over Italië dan kan Bianca daar uitgebreid over vertellen. Parkeren: Parkeren bij gemeentehuis met blauwe parkeerschijf max 2uur. Of onder het gemeentehuis betaald parkeren.
Super lekker gegeten. Echt authentieke Italiaanse gerechten. Gezellig klein en super vriendelijke eigenaresse die weet wat ze verkoopt. Aanrader. Wij komen terug.Eten: 5/5
Geweldig gegeten. De 4 gangen proeverij is ontzettend lekker en zeker aan te raden voor iedereen!
Ik wilde gezellig met een vriend Italiaans eten. Zo kwamen we hier terecht. Woon nog maar net in Boxmeer dus beetje zoeken naar leuke restaurantjes. Alles leek leuk tot dat ik vroeg of ze misschien ook pizza’s verkochten. Ik kreeg meteen een diepe zucht en boze ogen van de medewerkster en kreeg een snauw dat Italië meer is dan alleen pizza.. echt onprofessioneel en totaal niet klantvriendelijk! Zijn meteen gegaan en hebben ergens anders heerlijk gegeten.
Wij hebben met 4 volwassenen en 4 kinderen heerlijk gegeten bij Bianca!. Ze serveerde heerlijke hapjes vooraf en lekkere pasta, lasagne en een Parmigiana di melanzane. En als dessert kleine hapjes tiramisu, citroentaart en chocoladetaart. Als je van tevoren belt, kookt Bianca graag voor je en kun heerlijk op Italiaanse wijze eten aan de enige grote tafel in haar delicatessenzaak.
Vandaag met collega's hier gegeten, het was super goed verzorgd! Maar vooral erg lekker, en netjes! Je waand je echt even in Italië Restaurant is knus en gezellig ingericht en bediening was top!! Wij komen zeker nog eens terug!!
We hebben heerlijk gegeten. Authentieke Italiaanse gerechten. Vriendelijke gastvrouw.
Zeer goed Italiaans restauant, geen "pizzeria". De sfeer is heel vriendelijk en gastvrij. Terras is niet groot, maar wel gezellig. Het eten is bijzonder smakelijk! Aanrader, rit naar Boxmeer waard.
Even echt weer in Italië! Heerlijke Italiaanse recepten en zeer vriendelijke bediening.
Goede en aardige bediening kunnen feedback verdrsgen eten is lekker en goed warm
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid