facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Prodisplay

Prodisplay

Info

Prodisplay verhuurt (mobiele) video led schermen.

Geschiedenis

Wij leveren grote LED schermen voor beurzen, evenementen, theaters en bedrijfsopeningen.



"Wij hebben diverse soorten en formaten LED schermen in de verhuur. Bij elk scherm dat wij aanschaffen houden wij scherp in de gaten wat het beste bij de eisen van onze klanten aansluit.Zo zien we op dit moment dat de markt aan het veranderen. Klanten worden steeds veeleisender en terecht. Er worden steeds hogere resoluties gevraagd. De kwaliteit van de LED schermen wordt steeds beter en Prodisplay gaat hierin volledig mee."
Adres: van 't Hoffstraat 61, 2665 JL Bleiswijk
Telefoonnummer: 0102264343
Stad: Bleiswijk
Route: van 't Hoffstraat 61
Postcode: 2665 JL


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 08:30 - 13:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rally-Cursus.nl Rally-Cursus.nl 76 meter Rally-Cursus.nl geeft samen met Bolletjepijl.nl klassiekale navigatie- en kaartleescu...
MG Designs MG Designs 265 meter Voor een origineel cadeau.
Blitserz Blitserz 472 meter Jammer dat hij dicht gaat. Super fijne sportschool met lieve mensen. Ik ga het missen...
Theater 'T Web Theater 'T Web 1 km Heerlijk kneuterig, alsof je weer op de basisschool in de aula zit Geweldige show van...
Recensies
Prachtig scherm geleverd, geïnstalleerd en volgens afspraak weer netjes en snel afgebroken. Fijne samenwerking! Super mooi beeld, we hadden een 2.6p scherm van 3,5 x 2 meter. Prijs/kwaliteit verhouding zeker goed.
Voor de Passion Ouderkerk professionele en fijne samenwerking met Prodisplay. Dank Tom!
Super fijn bedrijf om mee te werken, denkt goed mee en adviseert over het formaat en wat voor soort scherm het beste past bij onze events.
Een zeer goede service, met goed werkende apparatuur waar duidelijk alle informatie kon worden getoond op onze Vlegeldag Bennekom.
Fijne leverancier; servicegericht; goede prijs/kwaliteit. Topper.
Tijdens de InfraTech 2017 in Ahoy, Rotterdam heeft ProDisplay voor ons een LED muur gerealiseerd die onze boodschap op groot formaat 7x2m presenteerde. De samenwerking is zeer vlot en soepel en zonder problemen verlopen.
Stichting wielerronde Nootdorp heeft tijdens de ronde gebruik gemaakt van het grote scherm - 400 x 240 cm 10 m2 - en daar hebben we zeer leuke reacties op gehad. Vooral de display van de sponsors was erg duidelijk en het gebruik van de camera was ook een suc6.
Wij stonden in februari met een stand op de MOTORbeurs 100.000 bezoekers en een stand van 1000m2. Dit jaar wilden wij meer beleving in onze stand creëren met behulp van een LED-scherm, met hierop een live social media-feed van berichten/foto's van bezoekers. Hiervoor kwamen wij in contact met Tom van Prodisplay. Hij kwam ruim van tevoren langs om door te nemen wat onze wensen waren en om aan de hand daarvan passend advies te geven. We hebben toen afspraken gemaakt en via de mail contact gehouden. De communicatie was altijd erg snel en duidelijk! Op de dag van de beurs kwamen de heren van Prodisplay ruim op tijd om het scherm op te bouwen, wat heel erg netjes en professioneel gebeurde. Met alles werd rekening gehouden; ze wisten goed wat ze aan het doen waren en dachten ook mee over logische oplossingen m.b.t. inrichting van de stand. Tijdens de beurs heeft het scherm super gewerkt; hij voldeed aan alle verwachtingen! Op de laatste beursdag is het scherm 's avonds weer heel vlot afgebouwd en ingepakt. Goede service en goed product!
mooie spullen en altijd vrolijk!
Fijn bedrijf om mee te werken! Wij hebben met Sport en Spel Maasland al ruim 5 jaar een hele prettige samenwerking.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid