facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pro VVE Beheer

Pro VVE Beheer

Info

Pro VVE Beheer is sinds 2001 dé specialist op het gebied van onafhankelijke beheer en bestuur voor Verenigingen van Eigenaars (VvE). Met ons enthousiaste team van medewerkers wordt 24/7 zorg gedragen voor het beheer uw VvE.

Adres: Ampèrelaan 4, 2289 CD Rijswijk
Telefoonnummer: 020 398 77 77
Stad: Rijswijk
Route: Ampèrelaan 4
Postcode: 2289 CD



op zoek naar gerelateerd: VvE Portaal inloggen, Amperelaan 4 Rijswijk, Mijn VvE Beheer, VvE Rijswijk, Onderhoud provvebeheer nl, VvE Portaal Twinq, VvE beheer Voorburg, VvE portaal MVGM
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Young Group The Young Group 2 km Goede service Enthousiast Ambitieus
Parkrijk Parkrijk 3 km Officiele Facebookpagina van Dura Vermeer over het project Parkwijk in 't Haantje
Huis kopen in rijswijk Huis kopen in rijswijk 4 km Te koop bijzonder, duurzaam penthouse van 132m2 (A-label) in Rijswijk Buiten, gelegen...
Landrijk Rijswijk Landrijk Rijswijk 54 km Nieuwbouwplan Landrijk Rijswijk | vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen, v...
Recensies
Blijf bij deze VVE Management partij weg! -Veel te duur VVE management, door overhead kosten -Antieke betalingsopvolging met kg's papierwerk -Partij informeert slecht bij verhogen van de maandelijkse bijdrage, maar incasso op incassokosten innen is voor hen geen probleem ondanks de uitspraak dat ze deze zouden wegstrepen als ik bedrag X over zou maken.
Door de medewerker ben ik gied te woord gestaan maar het vvebeheer is erg slecht. Afdeling onderhoud doet zijn werk niet goed. Achterstallig onderhoud wordt niet of veel te laat uitgevoerd en ze staan niet open voor wensen of suggesties van de klanten die notabene klanten zijn en de eigenaren van de panden!
Dit is mijn 2e woning toevallig met deze vve. Ik zou nooit meer een woning kopen die onder dit beheer valt! Het zegt ook al genoeg dat ze hier nergens op de reviews reageren want het boeit ze niet!
Vanaf het eerste contact is deze beheerder professioneel, doelgericht en duidelijk een ervaren speler in hun vakgebied. In tegenstelling tot veel andere negatieve uitingen hierbij een positieve frisse wind en ja ook wij hebben wel eens een dag moeten wachten op een specifiek vraagstuk die wij hadden gesteld , maar Ipv zomaar iets te benoemen , werden onze vraagstukken uiterst serieus behandeld. Wat vele vergeten is dat dit een zeer grote speler is , die zich over vele vve s en het beheer Hiervan ontfermen. Onze ervaring is uitstekend en wij raden deze beheerder aan iedereen aan.
Extreem slecht en klantonvriendelijk, kan helaas niet minder sterren geven. Krijg gelukkig zelden met zo’n slechte organisatie te maken. Afrader!!
Sinds enkele maanden is onze VvE klant bij VVE Beheer en wij zijn erg tevreden. Zaken worden voortvarend en zeer professioneel opgepakt. Het contact is bovendien altijd erg prettig. We hebben het gevoel dat ons gebouw in goede handen is!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Pro VVE Beheer met het openbaar vervoer


Rijswijk, Broekpolder 130 meter
65
Rijswijk, Broekpolder 170 meter
65
Rijswijk, Broekpolder 210 meter
1
Rijswijk, Broekpolder 250 meter
1
Rijswijk, 's-Gravenmade 310 meter
1
1B

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid