facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pro-Moto Rijschool

Pro-Moto Rijschool

Info

PRO-MOTO biedt professionele rijopleidingen voor je auto en motorrijbewijs. Ook her-opstappers zijn van harte welkom! We bieden motorrijles voor de A en A2 categorie!



"Haal je motorrijbewijs bij rijschool Pro-Moto. Pro-Moto biedt professionele rijopleidingen waarmee jij gaat slagen! Check de website voor meer info."
Adres: Rigoletto 18A, 2907JH Capelle aan den IJssel
Telefoonnummer: 0645818970
Stad: Capelle aan den IJssel
Route: Rigoletto 18A
Postcode: 2907JH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Motorrijschool Waddinxveen, Rijschool Boskoop, Autorijschool Waddinxveen, Motor opstap cursus, Autorijschool van Asselt, Motor cursus gevorderden, Succes Mimpen, Kersengaarde 11 Boskoop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Auto- en motorrijschool Vincent Fijan Auto- en motorrijschool Vincent Fijan 1 km Momenteel ben ik bezig met mijn motorrijbewijs hier. Het is allemaal goed verzorgd, d...
Recensies
Dankzij de duidelijke aanwijzingen en heldere uitleg van Laurens Gerrets, ben ik in een keer geslaagd voor zowel het AVB-examen als voor het AVD-examen! Als je op zoek bent naar een kundige rijinstructeur die je veilig leert motorrijden, dan raad ik Pro-Moto zeker aan!
Gisteren bij Laurens mijn A rijbewijs behaald! Vanaf het begin van de opleiding had ik er een heel goed gevoel bij. Het was me snel duidelijk dat Laurens jaren ervaring heeft en je veilig en goed wil laten motorrijden! Zeker een aanrader omdat je bij hem zeker geen nummer bent en je persoonlijk begeleid. Nogmaals bedankt Laurens!!
Laurens van Pro-Moto is een zeer enthousiaste en gepassioneerde instructeur! Hij heeft zelf veel ervaring op de motor en weet dus goed waar hij het over heeft. Ook heeft hij oog voor jou als persoon, waar jouw sterke en zwakke punten liggen. Hierdoor ziet hij precies welke punten aandacht nodig hebben en weet deze te verbeteren door vertrouwen op te bouwen. Daarnaast ontbreken een stukje humor en plezier zeker niet tijdens zijn lessen! Kortom: Pro-moto Motorrijschool is een absolute aanrader!!
Laurens van Pro-Moto Rijschool is een zeer vakbekwame instructeur. Hij heeft oog voor zijn cursisten, ziet waar extra aandacht nodig is en bouwt op die manier een vertrouwensband op. Dit vertaald zich naar gerichte les-inhoud en succes verzekering. Absolute aanrader als je een gewoon goede instructeur zoekt!
Pro-Moto is zeker een aanrader. Laurens heeft veel geduld en geeft je vertrouwen op de motor. Hij is kundig en weet waar hij het over heeft. Ik heb beide examens in één keer gehaald en raadt dan ook iedereen aan om hier te lessen!
Ik kan Pro-moto zeer aanraden. Laurens geeft supper goed les. Je merkt al snel dat Laurens iemand is met echt veel ervaring en rij kunden en dit ook weet over te brengen.
Vandaag in één keer mijn A-rijbewijs gehaald dankzij Pro-Moto rijschool uit Boskoop! Laurens, ontzettend bedankt voor je duidelijke en professionele uitleg en instructies! Hierdoor ben ik voor zowel het AVB als AVD-examen in één keer geslaagd! Zoek je een betrouwbare, zeer professionele motorrijschool? Dan is Pro-Moto rijschool uit Boskoop hét adres!!
Echt een aanrader. Professionele begeleiding van een enthousiaste instructeur. Laurens is een positieve vent die zijn werk serieus neemt. Daarbij is er genoeg ruimte voor humor.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid