facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pro Fitness Solutions

Pro Fitness Solutions

Info

Personal training in Ede en omgeving.



"Welkom bij ProFit Gym Ede, onze sportschool gelegen in het centrum van Ede. De sportschool is goed bereikbaar vanuit verschillende wijken in Ede, namelijk: Oost, West, Veluwse Poort, Veldhuizen, Kernhem, Frankeneng en het Centrum. Iedereen kan hier terecht om te fitnessen; van beginners tot gevorderden en van jong tot oud. Onze sportschool Ede beschikt over de nieuwste fitnessapparatuur, een ruim groepslessenaanbod en alle andere faciliteiten die ProFit Gym aanbiedt. Goed bereikbaar per fiets en auto, voorzien van voldoende parkeergelegenheid. Kom langs en neem een kijkje of word gelijk online lid!"
Adres: Hoge Valksedijk, 6718 Ede
Telefoonnummer: 0615228502
Stad: Ede
Route: Hoge Valksedijk
Postcode: 6718


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Voetbalschool-ABC Voetbalschool-ABC 3 km Visie Voetbalschool ABC Door de vele balcontacten zal het vertrouwen van spelers enor...
Blauw Geel '55 Blauw Geel '55 5 km Mooie club. Met gastheren die de kleedkamers voor je open doen. Echt top!
DTS Dames 1 DTS Dames 1 6 km Eerste vrouwenteam van DTS Ede
FC Jeugd '90 FC Jeugd '90 7 km Kale vlakte waar de wind vrij spel heeft.
Recensies
Ik ben zeer tevreden met mijn ervaring bij Smart Fit Ede en zou het ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een geweldige sportschool. De klantvriendelijkheid van het personeel, met name van Koen, is buitengewoon en maakt het trainen hier een plezierige ervaring. De apparatuur die wordt gebruikt bij Smart Fit Ede is van topkwaliteit en ik ben vooral onder de indruk van het merk "Hammer Strength". Het is duidelijk dat er veel aandacht is besteed aan het selecteren van apparatuur die niet alleen effectief is, maar ook duurzaam en veilig. De algemene sfeer van de sportschool is erg prettig. Het is goed onderhouden en er is veel ruimte om te trainen. Bovendien is de prijs-kwaliteitverhouding hier uitstekend, waardoor het een geweldige optie is voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare, maar toch hoogwaardige sportschool. Kortom, ik kan Smart Fit Ede ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een geweldige sportschoolervaring. De klantvriendelijkheid en topkwaliteit apparatuur maken het een uitstekende keuze voor iedereen die serieus is over fitness. Ik geef het dan ook een 5 uit 5 review. Vriendelijk Groet, Jurrie Houwen
Wat een toffe gym is dit zeg! Je stapt binnen, voelt de sfeer en krijgt direct de motivatie om tot het gaatje te gaan, zo niet, dan zorgt de enthousiaste ‘barman’ er wel voor dat je in ieder geval met een grijns op je gezicht de gym in loopt.
Ik ben maar een aantal weken in Ede, zonder inschrijfkosten een wekelijks abonnement af kunnen sluiten wat helemaal top is. Naast alle benodigde apparatuur, de sauna en de shakes bij de bar is vooral de klantvriendelijkheid van het personeel een dik pluspunt, erg sociaal en altijd in voor een praatje. Dikke aanrader!!
Smart fit is een top sportschool, train er nu pas maar dit is veel beter dan alle andere sportscholen waar ik heb gezeten. Plus de medewerkers zijn super behulpzaam en vriendelijk. En alles is heel schoon en netjes, dus helemaal top!
Geweldige sportschool! Alles is schoon en netjes, douches zijn goed en beschikken zelfs over een sauna. De apparaten zijn van topkwaliteit en er zijn genoeg gewichten.
Fantastisch mooie gym! De apparaten zijn prachtig en nieuw. Zelfs een paar die ik nog niet kende! Wat een genot om zo te kunnen sporten. Ik kom helaas niet uit de buutt, maar hiervoor wil ik best een stukje rijden! Wauw!
Nu een aantal keer meegesport bij Smartfit. Zeer prettige sportschool aardig en behulpzaam personeel die zelf ook graag de handen uit de mouwen steken. De apparaten en gewichten lijken van goede kwaliteit en zien er netjes uit. Een aanrader als je het mij vraagt.
Top sportschool! Aardig personeel en een fijne sfeer. Faciliteiten zijn ook keurig op orde en ziet er netjes uit. Zeker een aanrader!
Goede gym, aardige begeleiding die er alles aan doen om jouw doel te kunnen bereiken. De gym wordt goed schoongemaakt en onderhouden, het is het geld meer dan 100% waard.
Smart Fit is echt een top gym. Leuk personeel die verstand heeft van de zaken. Echt een aanrader! Ps, Deborah is cool
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid