facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pro Finance

Adres: Middenweg 344 , Amsterdam 1097 TZ, NL
Telefoonnummer: 020 463 2990
Stad: Amsterdam
Route: Middenweg 344
Postcode: 1097 TZ


Openingstijden

Maandag: 09:00-21:00
Dinsdag: 09:00-21:00
Woensdag: 09:00-21:00
Donderdag: 09:00-21:00
Vrijdag: 09:00-21:00


op zoek naar gerelateerd: Pro finance VvE Support
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Koppel Koppel 4 km Ik ben met mijn bedrijf al jaren zeer tevreden klant bij Koppel Advies. De kwaliteit ...
De Kredieter De Kredieter 5 km Vier jaar geleden kochten wij ons eerste huis samen met hulp van De Kredieter en rece...
Symphony Offices Symphony Offices 5 km Mooi gebouw en wr werken leuke en lieve mensen
Reijn & Partners Reijn & Partners 5 km Professionele organisatie met een persoonlijke benadering. Ze denken mee en werken op...
Recensies
Arnout heeft mij goed geholpen met veel geduld en kennis van zaken. Ik had heel veel vragen met betrekking tot lijfrente een die heeft Arnout allemaal een voor een beantwoord zowel tijdens ons afspraak als achteraf per email. Een erg goede service!
Fantastisch geholpen door Arnout bij het kopen van ons eerste huis. Hij neemt je zorgen weg en is erg persoonlijk. We konden er altijd terecht voor vragen en een kop koffie. Super dat het zo snel en soepel is gegaan! Een dikke 10!
Arnout is erg betrokken. Zo let hij op zaken, waar je zelf niet bij stil staat, maar wel reuze van belang zijn bij je hypotheek. Ik kon altijd bij hem terecht met vragen. Het hele hypotheek traject handelt hij constant in mijn beste belang en dat waardeer ik uitermate! In 1 woord fantastisch!
Arnout Punt heeft met zijn kennis en ervaring - en zijn goede contacten bij hypotheekverstrekkers - voor ons twee zelfstandig ondernemers binnen korte tijd een hypotheek geregeld. Met gunstige voorwaarden bovendien. Ik beveel hem van harte aan!
Arnout heeft mij alszijnde zzp-er zeer goed geholpen inzake hypotheekadvies. Erg tevreden over de gehele ervaring met Pro Finance.
Arnout Punt heeft ons prima geholpen en niets aan het toeval overgelaten. Door zijn ervaring kan hij precies inschatten wat een geldverstrekker wil zien. Dit scheelt een hoop tijd en frustratie.
Hij is een erg goede adviseur, die het beste met zijn cliënten voor heeft. Op het laatste moment heeft hij nog een nieuwe offerte opgemaakt, omdat de rente weer lager stond. Dat scheelde mij ruim 2500 euro.
Goed en helder advies. Altijd bereikbaar voor vragen en zeer welwillend om mee te denken en/of bestaande vragen te beantwoorden. Komt afspraken stipt na en alles wordt goed geregeld.
Prima, dat wat je mag verwachten van een professional. Er wordt goed meegedacht, adviseur komt met oplossingen Pro :- actief.
Vertaald door Google Arnout heeft ons begeleid bij de aankoop van onze nieuwbouwwoning in Amsterdam. Als niet-Nederlandstalige kan het soms intimiderend zijn om zo'n serieus proces te doorlopen als het niet in je moedertaal is. Arnout zorgde ervoor dat we ons snel op ons gemak en zelfverzekerd en geïnformeerd voelden. Hij heeft ons bij elke stap van het proces bijgepraat. Hij was snel in het beantwoorden van e-mails en communicatief tijdens de onderhandelingen met de bank. Hij runt zijn eigen bedrijf, dus je weet dat hij trots is op wat hij doet. Zeer knap. Sterk aanbevolen! Origineel Arnout assisted us with the purchase of our new build home in Amsterdam. As a non-Dutch speaker, it can sometimes be intimidating going through such a serious process when it's not in your native language. Arnout quickly made us feel comfortable and confident and informed. He talked us through every step of the process. He was prompt in replying to emails and communicative throughout the negotiations with the bank. He runs his own business so you know he takes pride in what he does. Very personable. Highly recommended!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid