facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pro Bite

Pro Bite

Info

Sporten is leuk, maar vergeten wij de veiligheid niet?

Daarom is Pro Bite er! Wij maken sportbitjes 100% op maat van je gebit. Los van het feit dat het comfortabeler zit, biedt het ook nog betere dekking voor uw gebit!

Ben je nieuwsgierig? Check it out!

Adres: De Schans 8, 5301 DL Zaltbommel (gemeente)
Stad: Zaltbommel
Route: De Schans 8
Postcode: 5301 DL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Trout Area Shop, Trout Area Ruten, UL Rute 0 3 gr, PROBAITS de, Rollen für Spinnruten, Trout Arena, Ignesti Kühlbox 48 L, Probaits Gummi
Recensies
Voor het rugbyen wilde ik graag een mooi maatwerk bitje. Pro Bite maakt super bitjes en ook voor een leuke prijs.
Via Instagram bij Pro Bite gekomen en vond het fantastisch! Heel vriendelijk en bitje zit top. Ze komen zelfs binnenkort een keer op de club afdrukken maken, omdat ik zo tevreden was. Keep up the good work boys!
Super service van de specialisten van Pro Bite! Voor mijn nieuwe hockeyseizoen wilde ik een maatwerk bitje hebben en kwam bij Pro Bite uit. Kleurencombi’s, namen, logo’s alles is mogelijk en ze zijn super vriendelijk. Volgend seizoen kom ik weer!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid