facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PRL Diet Catering

PRL Diet Catering

Info

Diet Catering, healthy food, Zuid-Holland, catering dietetyczny, catering okazjonalny, dieet catering

Geschiedenis

Catering dietetyczny, catering okazjonalny, polska kuchnia, Diet Catering



"Boer Catering voorheen Boer Salades. Wij zijn een cateraar voor zowel de zakelijke als particuliere afnemer. De zakelijke klant weet ons te vinden voor de dagelijkse cateringinvulling. Denk hierbij aan verse lunches, maaltijden en buffetten, maar ook de complete cateringinvulling van het personeelsfeest of de jaarlijkse huisbeurs nemen wij uit handen. Voor particulieren staan wij bekend om onze huisgemaakte producten. Dit kan zijn, een mooie schaal hapjes of ambachtelijke salade maar ook een compleet buffet, BBQ- of gourmetpakket. Ook voor de complete verzorging van het jubileum, bruiloft of verjaardagsfeest zijn wij een bekend gezicht. Onze productiekeuken is gevestigd in Het Westland maar onze klanten komen uit geheel Zuid-Holland."
Adres: Honderdland 1, 2676LS Maasdijk
Telefoonnummer: 0686398953
moc.liamg@ulrpytugok
Stad: Maasdijk
Route: Honderdland 1
Postcode: 2676LS


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 09:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eetcafé Westgaag Eetcafé Westgaag 653 meter Gisteren er wezen eten .. Van horen zeggen , die ,, Moet,, je proberen de beroemde we...
Greenblend Foodstudio Greenblend Foodstudio 732 meter Greenblend Foodstudio is er voor iedereen, die graag op een leuke, ontspannen en ge...
Trefzeker Partyverzorging & Verhuurservice Trefzeker Partyverzorging & Verhuurservice 739 meter Top zaak goede schone spullen.
Recensies
Na het halen van 2x een liter vlees slaatje kwamen wij er de volgende dag achter dat deze niet meer houdbaar was. De slaatjes bleken tot dezelfde dag houdbaar te zijn. Geen consessies of een tegemoedkoming vanuit de boer geboden. En bij het bellen werd er brutaal antwoord gegeven en werd de schuld bij ons gelegd en hadden wij maar betwr op moeten letten. Voor ons als vaste klant geen boer meer.
Als je een goede catering wil schakel hun dan in.kwaliteit voedsel en zeer vriendelijk
Vanmorgen hapjes voor Oud- en Nieuw opgehaald. Ziet er best aardig uit maar voor dit geld verwacht ik aanzienlijk meer. Voor €95 ! haal ik zowat voor de hele straat sushi. Wat wij kregen eet ik met een beetje inspanning alleen nog wel op… Eens maar nooit meer.
Vandaag heerlijk buffetje geleverd gekregen . Keurig op tijd en het zag er top uit. Was heerlijk en voldoende. Voor herhaling vatbaar.
Ik heb hier regelmatig salades gehaald voor de visite van mijn verjaardag. Prima kwaliteit, lekker van smaak. Vriendelijk personeel. Denk wel dat het met grote eters snel te weinig gaat zijn. Jammer dat de snackbar er niet meer is, maar dat is meer mijn nostalgie.
Ik heb diverse BBQ pakket all-in besteld en alles werd keurig bezorgd. Het aanbod was heel gevarieerd en de kwaliteit was goed. Helemaal compleet met salades, stokbrood en sausjes. Met de all-in optie zit ook de BBQ, gasfles, borden en bestek in het pakket. Perfect en veel complimenten van de gasten!!
Prima geregeld ook na fout van mij via internet daarna toch even gebeld vriendelijk te woord gestaan door Anouk was duidelijk voor de bestelling voor 16 mensen. SALADES VAN TOPKWALITEIT is niet de eerste keer dat wij daar salades halen. Prima zaak . Zeer aanbevolen Piet
Hele lekkere saldes aanrader
Door een oud westlander, nu mijn buurman geattendeerd op deze overheerlijke slaatjes van de Boer salades en catering. Wat een smaak explosie. Je proeft gewoon de liefde en kwaliteit voor het product. We komen zelf uit Scheveningen en dan is Maasdijk niet naast de deur. Toch zijn we er al 2 x geweest in 1 week.en we komen nog veel vaker terug. Naast de salades ook heerlijke tomatensoep en nog meer andere lekkere dingen mee genomen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid