facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Prive Sauna Hengelo

Prive Sauna Hengelo
Adres: Haaksbergerstraat 29, 7555 HB Hengelo, Nederland
Telefoonnummer: 06 16244784
Staat: Overijssel
District: Hengelo
Stad: Hengelo
Route: Haaksbergerstraat
Huisnummer: 29
Postcode: 7555 HB


Openingstijden

maandag: 09:00–00:00
dinsdag: 09:00–00:00
woensdag: 09:00–00:00
donderdag: 09:00–00:00
vrijdag: 09:00–00:00
zaterdag: 09:00–00:00
zondag: 09:00–00:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Passchier Haarmode Passchier Haarmode 39 km Fijne kapsalon, kundig en gezellig! Ook gespecialiseerd in krullen knippen!
Recensies
Echt super als je luxe en privacy wilt hebben. Bij aankomst krijg je van alles een uitleg en dan kan het avontuur beginnen. Wij hadden de kamer met een zwembad, bubbelbad, sauna en regendouche. Heerlijk ontspannen.
We hebben twee uur volop genoten. De ruimte ziet er als het donker is fantastisch uit. Je komt helemaal tot rust. Toen we de deur open deden zagen we wel dat er wat onderhoud nodig is, plinten die loslaten, tegels met schimmel, de saunadeur die niet goed sluit.
Een hele mooie prive sauna waar je tot rust kunt komen!! Alles zag er netjes uit.nIn het echt is het nog mooier!!nnEigenaar was heel aardig , korte rondleiding gehad.
Vanavond eerste keer bij Prive Sauna Hengelo, geweldig! De Prive Sauna deed aan alle verwachtingen. Zwembad, Jacuzzi, en de Sauna waren op prima temparatuur, en het personeel was super vriendelijk. Herhaling vatbaar, super kunnen ontspannen en een aanrader voor de gene die nieuwschierig zijn!
Wat hebben wij heerlijk genoten van deze prive sauna. Wij hadden sauna 1 geboekt en het voldeed aan alle verwachtingen. Het zwembad en jacuzzi werkten perfect, de ruimte was schoon en de gastvrouw was ontzettend vriendelijk. Van te voren is er contact geweest met de eigenaar en die was ook erg gastvrij en vriendelijk. We hadden 4 uur lang gereserveerd, maar deze tijd vloog zo voorbij. We zijn helemaal uitgerust en ontspannen eruit gekomen. Volgende keer boeken we een langere tijd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid