facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Priton

Priton

Info

Priton werkt met een stuk Twentse mentaliteit: duidelijk, helder,"to-the-point"! Onze specialismen zijn CMS-websites en E-commerce systemen.

Geschiedenis

Priton kan inmiddels bouwen op een flinke dosis Know How wat betreft de Open Source systemen die wij gebruiken. Het gevolg is dat wij voor ieder budget in staat zijn om een origineel concept neer te zetten. Wij passen úw wensen toe en wel op zo'n manier dat ú er goed mee kunt werken. Een webwinkel is ook een mogelijkheid. Wij hebben ook hier passende Open-Source E-commerce oplossingen voor.
Verder denken is ook een speerpunt wat ons betreft. Enerzijds op technisch en innovatief gebied. Anderzijds op duurzaamheid. Wij werken daarom GROEN.



"Priton vertrouwt op samenwerking, een mooie samenwerking tussen u als klant en wij als professionals. Op die manier kunnen wij met een stuk Twentse nuchterheid maatwerk in Websites en E-commerce leveren tot op de laatste pixel."

"Priton vertrouwt op samenwerking, een mooie samenwerking tussen u als klant en wij als professionals. Op die manier kunnen wij met een stuk Twentse nuchterheid maatwerk in Websites en E-commerce leveren tot op de laatste pixel."
Adres: Duivenvoorde 6, 7608 KW Almelo
Telefoonnummer: 0546-861341
Stad: Almelo
Route: Duivenvoorde 6
Postcode: 7608 KW


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 21:00
Dinsdag: 16:00 - 21:00
Woensdag: 16:00 - 21:00
Donderdag: 16:00 - 21:00
Vrijdag: 16:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 19:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bureau Bliksem Bureau Bliksem 637 meter Bureau Bliksem is jouw partner in grafisch ontwerp, webdesign en zoekmachine marketin...
Obvious Media Obvious Media 1 km Obvious Media heeft voor ons de website gebouwd en we zijn zeer content met het eindr...
Elleste Elleste 1 km Ik kwam hier met beschadigd haar binnen en allerlei kleuren in mijn haar en ik wou gr...
Jefdesign Jefdesign 4 km Ben jij een beginnende ondernemer of zzp’er dan bieden wij goedkope oplossingen voor ...
Bureau Peters reclame & marketing Bureau Peters reclame & marketing 5 km Goed bedrijf. Heeft oog voordetail en juiste input om onderscheidend te zijn!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid