facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Priore Jouster Open

Priore Jouster Open

Info

Het jaarlijks terugkerende, gezelligste tennistoernooi van Friesland! Zet standaard in de agenda: Week 28, vrijdag t/m zondag: Priore Jouster Open.

Geschiedenis

Veel, heel veel tennis, gezelligheid, muziek, hapjes, drankjes, u bent allen van harte welkom, als deelnemer of als toeschouwer! Dit jaar van 12 t/m 14 juli 2013.

CU @ T.V. Joure!



"In 1996 gingen Johan Schotanus & DianaThijsseling voor hun grote droom. Vol passie en enthousiasme storten zij zich in hetavontuur……Restaurant ‘De Jouster Toer’ is sfeervol en eigentijds, met een unieke ligging tegenover het meest markante bouwwerk van Joure ‘ De Jouster Toer’.Het restaurant biedt plaats aan 40 gasten. Gastvrouw Diana Thijsseling en chefkok/Vinoloog Johan Schotanus zorgen voor een culinaire ervaring voor al uwzintuigen"
Adres: Zuiderveldstraat 2, 8501 KC Joure
Telefoonnummer: 0513-415888
Stad: Joure
Route: Zuiderveldstraat 2
Postcode: 8501 KC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Indoor Fun onderdeel van Snowcentrum Joure Indoor Fun onderdeel van Snowcentrum Joure 788 meter Hilarische groepsactiviteiten met #bubbelvoetbal #archerytag #indoorski
Joustermerkeloop Joustermerkeloop 1 km Joustermerkeloop: de zondag van de Joustermerke. Locatie start/finish; PASTEURWEG 1 J...
Recensies
Een top restaurant. Goed eten en lekker drinken. Vriendelijke bediening. Absoluut een aanrader! We komen zeker weer. Vegetarische menuopties: We hadden een vegetariër in ons gezelschap en hij kreeg ook erg lekkere gerechten! Parkeren: Restaurant ligt in het centrum, waardoor er ruimschoots parkeergelegenheid in de buurt is. Speciale dieetwensen: Wij houden niet van schaal- en schelpdieren. Dit konden we aangeven en kregen dit dan ook niet.
Eten op het hoogste niveau in Joure, maar niet overdreven chic, gewoon goed verzorgd en gezellig restaurant tegenover de gelijknamige kerktoren uit 1628. Tijdens het reserveren bespreekt de eigenaar uitgebreid en geduldig een aangepast menu voor de kinderen. Grote klasse. Prachtige wijnselectie.
Wat een lekkere avond! We hebben heerlijk gezeten en gegeten. Wijnen goed betaalbaar en van mooie huizen. Gerechten mooi verzorgd . Entourage warm en welkom. Service vriendelijk en compleet. Kortom: als je in Joure bent: kijk even of ze hier plek hebben.
Super Valentijnsdiner met voortreffelijke wijnen. Bediening was zeer professioneel en erg vriendelijk. De Jouster Toer staat in onze Top 3 van restaurants in Friesland. Verfijnd smaakpalet.
Geweldig gegeten met klein gezelschap. Verrassingsmenu. Keuze voor vegetarisch en vis, vlees of andere voorkeuren is van te voren aan te geven. Zeer fijne ambiance en gastheer en gastvrouw! Uitstekende kwaliteit en door de jaren heen continuïteit! Bedankt voor de gezellige avond!
Geweldig!!!! Super lekker gegeten met heerlijke wijnen. Gevoel van enorme gastvrijheid!!!! Vegetarische menuopties: Erg lekker ook enorm hun best gedaan!! Speciale dieetwensen: Telefonisch doorgegeven glutenvrij/vegetarisch. Erg hun best gedaan!!!
Fijn restaurant,goed personeel en een hele fijne keuken,en bij elk gerecht de juiste wijn . Altijd een beleving.
Wederom heerlijk gegeten. Wijn/spijs combinatie was weer voortreffelijk!
5 gangen diner. Heerlijk genoten van alle smaken en de bediening van de gastvrouw/heet. Zeker voor herhaling vatbaar! Hier gaan wij vaker komen.....Eten: 5/5
Heerlijk laten verrassen door de chef met een bijpassend wijnarrangement Zeer vriendelijke mensen. Veel kennis van wijn en een top bediening. Zeker voor herhaling vatbaarheidEten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid