facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PrinThingsby-G

PrinThingsby-G

Info

Wij printen van alles, van mokken tot kleding en hele leuke hebbedingetjes. Persoonlijker kan het niet!
Ook voor 3d printing!

Geschiedenis

Voor artiesten die fan artikelen wensen geven wij altijd een scherpe korting! Ook voor bedrijven die grotere aantallen bestellen geven wij een scherpe korting!



"Als u van uniek houd, als u niks heeft met 13 in een dozijn cadeaus, als u iemand iets heel speciaals wilt geven, als u zelf heel graag iets wilt hebben wat een ander niet heeft, als u mooie decoraties zoekt, of zelfs cadeaus zelf wilt designen, als u zelf een idee heeft wat u niet in een winkel kunt kopen, als alles wat hier staat helemaal uw ding is, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U heeft een idee wat u niet op onze website ziet staan? Vraag ons, wij kunnen heel veel voor u realiseren. Wij helpen u heel graag verder en denken graag met u mee."
Adres: Vastenow 146, 7885AP Nieuw-Dordrecht
Telefoonnummer: 0591-222422
Stad: Nieuw-Dordrecht
Route: Vastenow 146
Postcode: 7885AP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Creanita Creanita 263 meter Voor al uw wensen met tekst !
After Care Boutique After Care Boutique 970 meter Zeer fijn en vakkundig geholpen! Echt een super fijne ervaring.
Coop Supermarkten Coop Supermarkten 1 km Een kwaliteitswinkel en nog in de buurt ook!
Recensies
- Zeer onprofessioneel - De website en ontwerptool werken erg slecht - Geen bevestiging ontvangen van mijn bestelling - Onprofessionele 'klantenservice' via een 06 nummer - 2 weken verzendtijd omdat mevrouw op vakantie was in Spanje - Ontwerp is zonder overleg volledig aangepast en ik kreeg daar de schuld van - Ik was ontevreden met het product maar een product zoals ik het ontworpen had wil mevrouw niet maken. Dit dispuut gaat letterlijk over 2 millimeter - Zeer onbeleefd, klant is hier echt niet koning Dit bedrijf lijkt van een mevrouw te zijn met een hobby, die graag iets maakt hoe zij het wil. Als je als klant je wens uitspreekt dan zegt mevrouw letterlijk 'Nee, gaan we niet doen' en sta je met lege handen. Ik raad je sterk af om hier iets te bestellen. Zonde van je tijd, energie en geld.
Plaatjes laten drukken, hoge kwaliteit en goed verpakt en geleverd, voor een scherpe prijs. Binnenkort volgt mijn 2e opdracht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid