facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Printenbind.nl

Printenbind.nl

Info

Printshop voor het printen & inbinden van documenten. Bestel eenvoudig online je printwerk, dit wordt voordelig en supersnel geleverd!

Geschiedenis

Online je documenten printen, inbinden en verzenden.
Wij zijn snel goedkoop en leveren kwaliteit!

Of het nu gaat om een scriptie of rapport, een goede presentatie is een must. Met Printenbind is een professionele print- en inbindafwerking gegarandeerd. Wij leveren op maat gemaakt kwalitatief drukwerk, altijd tegen aantrekkelijke prijzen.
Copyshops en drukkerijen vragen belachelijke prijzen, wij niet!

Onze kracht ligt in de mogelijkheid om online digitaal te printen en eenvoudig te schakelen tussen studenten en bedrijven. Digitaal drukken is tegenwoordig net zo eenvoudig als het online uitprinten van foto's. Je documenten worden binnen 24 of 48u geleverd.

Adres: Kabelweg 44A, 1014BB Amsterdam
Telefoonnummer: 020 8932246
Stad: Amsterdam
Route: Kabelweg 44A
Postcode: 1014BB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 09:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cito Dartli Cito Dartli 2 km Ik moest twee paginas uitprinten voor werk en werd super vriendelijk geholpen top ser...
Response Network Response Network 2 km Prima zaakje pap
Recensies
M'n favoriete drukker! Heb al vaker projecten hier laten drukken en steeds top service, snelle levering en goede kwaliteit! De medewerkers reageren enorm snel en helpen waar nodig. Ik had een bestelling gedaan van 17 verschillende kranten, de ochtend daarop kon ik er zonder problemen nog eentje bijvoegen. Was in een kwartiertje al geregeld. Kwaliteit prijs verhouding vind ik ook helemaal top. M'n drukwerk ziet er tot dusver altijd uit zoals ik verwacht had. Vind het soms verbazend dat de levering naar België zo snel is. Ik blijf hier vaste klant.
slechte service en er valt niet te rekenen op een spoedbezorging. Ik ben het uiteindelijk zelf in Amsterdam op gaan halen wat officieel niet het plan was maar ik moest het op tijd hebben. Er was een probleem met mijn bestand en ik dacht goed geholpen te worden maar ik heb zowat elke medewerker via de mail gesproken en kreeg geen duidelijkheid. Verder is de kwaliteit van het product verslag wel oke.
Vreselijke ervaring gehad. Geboortekaartjes besteld die volledig een afwijkende kleur hadden ten opzichte van de proefdruk. Er wordt geen garantie geboden niks, en het wordt gegooid op luchtvochtigheid. Enige wat ze bieden is een kortingscode om het nog een keer te bestellen, waar wel met de vermelding erbij dat ook dan de kleuren afwijkend kunnen zijn. Waar is de service gebleven tegenwoordig!? Dat je hier in je kraamweek mee bezig moet zijn. Totaal niet feestelijk. Ze zijn aan mij een vaste klant kwijt! Voel me TOTAAL niet gehoord en moet nu alsnog opzoek naar een andere drukkerij en ben mijn geld kwijt. Op de onderste kaart zijn de kleuren te zien zoals het zou moeten. Op de bovenste zie je dat het heel groenig is, de gouden letters zijn geel groen. Dit is niet wat je van een professionele drukkerij mag verwachten zulke grote kleurverschillen. Dan kan ik net zo goed thuis printen.
Uitnodigingen besteld voor een bruiloft. Deze zijn op donderdag besteld met de express service die zaterdag binnen zouden zijn. Zaterdag het bericht gekregen dat deze over het paasweekend heen getild zouden worden tot dinsdag. Dinsdag wederom een melding gekregen dat ze woensdag pas binnen zouden komen zonder opgaaf van reden. Bij zowel de bezorgdienst als Print&Bind navraag gedaan over het leveringsissue. In eerste instantie duurt het lang voor een reactie komt over de chat de enige mogelijkheid voor direct contact. Verder geven ze aan dat ze niet in kunnen staan voor hun bezorgdienst. Ten slotte gaven ze een andere reden dan de bezorgdienst voor de vertragingen. In conclusie kunnen ze wel op hun website beloven dat er iets op een bepaalde dag binnenkomt. Deze belofte kunnen, en belangrijker, willen ze niet nakomen. Twee sterren voor het product Nul sterren voor de bezorging en service.
Hele fijne service. Ik had een paar trouw kaarten/uitnodigingen besteld met een nakijk/check service. Ik kreeg binnen 30 min een berichtje dat de tekst iets meer van de kant moest voor een mooie afdruk. Nadat ik dat had gedaan, werden ze meteen afgedrukt en had ik binnen 3 dagen de kaarten binnen. Ze waren heel mooi en netjes geprint en hierdoor heb ik nog meer trouwkaarten bij Print&Bind besteld en die heb ik net binnen gekregen. Super snel afgeleverd en voor een mooie prijs. Super fijn! Bedankt!
Ooit was ik echt heel tevreden met printenbind en een vaste klant met redelijk wat bestellingen in een jaar. Helaas is de service de laatste jaren echt heel erg achteruit gegaan. Waar er eerst echt adequaat een oplossing werd gevonden, is dat tot het laagtepunt in mijn laatste bestelling gedaald en ik ga dan ook op zoek naar een andere printlocatie. Ik heb een eigen bedrijf en bestelde dan ook regelmatig in vrij grote hoeveelheden. Mijn laatste bestelling waren flyers die, buiten dat het de geadviseerde dikte was die ik genomen had, veel te dun en doorschijnend was het was de eerste keer dat ik flyers als product bestelde en hiernaast zeer slecht uitgelijnd waren in het voorbeeld stond alles gewoon op de juiste plaats. In plaats van dat ik een bericht kreeg dat dit niet goed was gegaan aan mijn kant, werd er gezegd, ja dat is je eigen schuld dus we hebben gewoon afgesneden zodat het zo goed mogelijk erop zou passen. Dat kan ik niet aan mijn klanten verkopen mijn producten worden afgeleverd bij derden Hierna herinnerde ik mij mijn eerste bestelling ooit bij printenbind, waarbij ik echt nog helemaal nieuw was en dan ook echt ALLES fout had aangeleverd, maar de service echt geweldig goed was. Ze namen contact op en hielpen mij met het juist aanleveren, daarna was ik verknocht aan printenbind. Hoe teleurstellend het voor mij nu geworden is dat ze alleen een bon van 5 euro aan konden bieden voor een bestelling van 115 euro. Ik wilde precies dezelfde flyers bestellen, maar dan juist aangeleverd want ik wist niet dat ze niet goed aangeleverd waren, niemand heeft mij dat verteld tot ze 1,5e week later geleverd werden en in een dikkere kwaliteit, waarbij ik uiteraard de meerprijs van de dikkere kwaliteit gewoon wilde betalen. Maar dat kon niet want het was mijn schuld dat het er niet mooi uitzag. Op de preview zag de flyer er overigens gewoon goed uitgesneden uit, dus het is vreemd dat ze dit zeiden. Inmiddels heb ik de flyers bij een nieuwe leverancier besteld en adviseer ik dan ook na deze slechte service om verder te kijken naar een andere printlocatie voor mensen die op zoek zijn naar een bedrijf wat goede service levert. Edit - Em Roos een andere reviewer, beschrijft precies mijn ervaring in het kort. Bizar. Ik had deze review niet gelezen voor ik deze schreef.
Ik bestel al langere tijd bij Print & Bind. Meestal gaat het goed maar het is ook een paar keer mis gegaan. De documenten waren dan niet zoals ze moesten zijn. De laatste keer dat dit gebeurde ben ik ronduit slecht geholpen door de klantenservice. Een product was niet goed uitgesneden, wat niet goed zichtbaar was op het voorbeeld op het bestelformulier. Ook was mijn levering een dag vertraagd, waardoor ik met spoed een nieuwe producten heb moeten bestellen. De kosten hiervoor werden niet vergoed. Er werd niet meegedacht in oplossingen of tegemoetkomingen. Jammer, want ik was eerst zo positief over deze partij.
Een bestelling bij Print&Bind gedaan voor geboortekaartjes. Extra betaald voor een snelle levering, volgende dag in huis. Kaartjes zagen er goed uit en kwamen op tijd in eerste instantie, maar heft van de bestelling miste. Bij contact met de klantenservice erg slecht geholpen. Er werd voorgesteld dat ik zelf de bestelling op kwam halen lastig vanuit je kraambed of de volgende dag geleverd. Die levering kwam alsnog 3 dagen te laat. De geboortekaartjes zijn dus uiteindelijk bijna een week later de deur uitgegaan. Heb zelf moeten vragen om compensatie, kreeg eerst een kortingsbon voor volgende aankoop aangeboden. Heb uitgelegd dat er geen volgende aankoop gaat komen. Zelf moeten vragen om teruggave van het extra betaalde bedrag voor de spoedbestelling. Alle communicatie over whatsapp, ook toen ik vroeg om een telefonisch gesprek. Erg onprettig. Kortom, goeie druk kwaliteit, belabberde service.
Laat tot nu toe altijd mijn visite kaarten en digitale tekeningen printen hier. Bij het leveren van een enkele poster vraag ik altijd of ze er een kartonnetje achter willen zetten zodat het tijdens de levering niet kreukelt. Dit doen ze altijd netjes! Over het algemeen erg tevreden over Print&Bind!
Uitnodigingen bij print&bind laten printen. Ik heb voor de uitgebreide controle gekozen. Snelle reactie dezelfde dag en verzending. Gezien de uitnodigingen goed uitzien en de prijzen bij print&bind redelijk geprijsd zijn, heb ik daarna nog een bestelling geplaatst. Ook prima. Ik moet wel erbij zeggen dat ik persoonlijk de design die ik heb doorgegeven wel redelijk simpel is. Al met al tevreden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid