facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PrintControl B.V.

PrintControl B.V.

Info

PrintControl B.V is een Merkonafhankelijke leverancier van afdrukapparatuur

Geschiedenis

PrintControl adviseert en ontzorgt bedrijven op het gebied van printprocessen en documentstromen, welke zij volledig bij ons kunnen faciliteren. Vanuit deze kernactiviteit verkopen, verhuren en onderhouden wij afdrukapparatuur en documentoplossingen middels een landelijk opererende verkoop- en service organisatie.

Adres: Keurweg 20, 5145 NX Waalwijk (gemeente)
Telefoonnummer: 0416-283 440
Stad: Waalwijk
Route: Keurweg 20
Postcode: 5145 NX


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Itec, Hofax
Recensies
Kijk uit voor PrintControl B.V. !!! ik zie in onderstaande reviews dat ik niet de eerste ben met deze ervaring. Na een samenwerking van 5 jaar met PrintControl word je bedankt met additionele kosten die niet contractueel zijn afgesproken en worden clausules over verrekening die wel contractueel zijn afgesproken volledig genegeerd. Het is erg spijtig dat je per mail een bevestiging krijgt dat als je akkoord gaat met het afkopen van je contract en deze netjes betaalt er uiteraard een verrekening volgt van de te veel betaalde prints. Nu krijg ik te horen dat ik doordat ik akkoord ging met de afkoop overeenkomst kan fluiten naar een verrekening. Na ondertekening van deze overeenkomst kan ik mijn klantmanager niet meer bereiken en kom ik niet verder dan de receptioniste die vriendelijk aangeeft dat zij alleen een bericht kan doorzetten naar de desbetreffende afdeling. Contractueel vastgelegde afspraken worden gewoon niet nagekomen. Ik zou andere bedrijven hiermee graag willen waarschuwen dat PrintControl het niet zo nauw neemt met de Nederlandse wet, kijk alsjeblieft uit!!!
1 ster is eigenlijk nog te veel! Probeer al vanaf begin februari iemand aan de telefoon te krijgen. De enigste die je te spreken krijgt is de receptioniste, deze is wel vriendelijk, maar verder totaal geen reactie op terugbel verzoeken of antwoord op mail. Geen goed woord voor over. Contracten verkopen/aansmeren is blijkbaar het belangrijkst. Daarna mag de klant het zelf uitzoeken.
Slechte service, zodra het contract binnen is is de attente service ver te zoeken. Reageren gewoon niet, een monteur die enkel een stekker in het stopcontact kan stoppen, een printer die 20 minuten doet over een pagina, als deze het al doet, en als je dan klaag krijg je een een voorstel om nog maar extra een printer te nemen die het wel doet.
Erg onbetrouwbaar bedrijf, komen afspraken niet na en verstoppen hoge kostenposten in de kleine letters van contracten
Nog steeds een tevreden klant na inmiddels 6-jarige samenwerking.
Na 5 jaar en een aantal printers verder, is er nu een goede printer geïnstalleerd door een goed bedrijf. Na de installatie hadden wij een vraag, daar is meteen naar gehandeld en hebben wij een uitgebreide uitleg gekregen. Erg tevreden over de printer en het bedrijf!!
Wurgcontracten bieden ze goed aan, nooit met dit bedrijf in zee gaan
Ik sluit mij aan bij Jacob Nawijn. Mij is dit ook overkomen
Zeer slechte ervaring. Niet mee samenwerken.
Slecht bedrijf komen afspraken niet na vlgs het onderhouds contract wat wij hebbe afgesloten met Hogax. zeer klant onvriendelijk. Al 3 jaar is het een gezeur over leveringen met toners. Als je dan zegt dat je niet tevreden bent en het contract wil ontbinden dan geeft men niet thuis. Zelfs 1 ster is al te veel…
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid