facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Prinsen schoonmaakbedrijf

Prinsen schoonmaakbedrijf

Info

Duct/exhaust cleaning
Reinigings specialist
schoonmaak

Geschiedenis

Als ervaren schoonmaakbedrijf zijn wij sinds de oprichting in 1979 de ideale partner voor iedereen die een betrouwbare en adequate aanpak zoekt voor alle reinigingsproblemen. Voor zowel interieur als exterieur voor bedrijven.
Wij werken uitsluitend volgens de wettelijke arbo- en milieu richtlijnen, de cao schoonmaak en glazenwassersbedrijf. Materialen, middelen en machines waarmee wij werken zijn uitsluitend van hoogwaardige kwaliteit & worden jaarlijks gekeurd.
Wij zijn actief in de regio Raamsdonksveer, Oosterhout en de gemeente Werkendam, Breda & omstreken. Maar ook buiten deze regio kunnen wij natuurlijk ieder reinigingsprobleem voor u oplossen. Door de flexibiliteit en het 24 uur bereikbaarheid systeem kunnen wij adequaat handelen en al uw reinigingsproblemen zo snel mogelijk oplossen.

Adres: Meerkoetpad 17, 4273XG Hank, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0653982394
Stad: Hank
Route: Meerkoetpad 17
Postcode: 4273XG


Recensies
Wij als restaurant Backhuys zijn altijd kritisch op inkoop en uitbesteding van werkzaamheden.Wij waren onder de indruk van dit bedrijf. Professionele veel kennis van zaken zeer prettig personeel kortom wij kunnen dit bedrijf zeer sterk aanraden Dit zijn ware professionals'.
Professionals die door jaren lange ervaring. Ieder klusje met gemak aan gaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid