facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Prinselijk Proeven

Prinselijk Proeven

Info

WIJN, KOFFIE & THEE

Geschiedenis

Een gezellige winkel in Mijdrecht.
Wijn, koffie, thee, Ice Bag, IceBag, Jura, Nivona, Ascaso, QuickMill, Espressoapparaten, espresso apparaten enz!

Adres: Dorpsstraat 44 , Mijdrecht 3641 ED, NL
Telefoonnummer: 0297 274 750
ln.neveorpkjilesnirp@ofni
Stad: Mijdrecht
Route: Dorpsstraat 44
Postcode: 3641 ED


Openingstijden

Maandag: 13:00-18:00
Dinsdag: 09:30-18:00
Woensdag: 09:30-18:00
Donderdag: 09:30-18:00
Vrijdag: 09:30-21:00
Zaterdag: 09:30-17:00


op zoek naar gerelateerd: prinselijk proeven loenen, openingstijden prinselijk proeven, prinselijk proeven loenen aan de vecht, gall en gall, prinselijk proeven bonbons
Recensies
Helaas! slechte service van Prinselijk Proeven: Verkopen kunnen ze als de beste maar als je na 2 dagen iets wilt komen ruilen meerdere pakketjes, nog volledig ingepakt, met een verkoopwaarde van boven de 100 dan geven ze geen thuis. Ik ging dus ook weer rechtsomkeer met een tas vol met onder anderen 4 dezelfde zakjes thee die ik niet ga gebruiken. Er werd niet met me meegedacht,.... Slechte service, helaas gaat dit ook mond tot mond,.. Ik zal iedereen die een pakket aan mij heeft gegeven adviseren een volgende keer ergens anders een cadeau te kopen. De zaak ziet er leuk uit, ze verkopen goede producten maar je moet niets willen ruilen,... JAMMER!
Mooie wijnen, lekkere koffie zowel bonen als gemalen en mooie speciale producten olijfolieën, thee, port, etc Supervriendelijk personeel.
Goed assortiment en deskundigheid van het personeel. Goede plaats om een bijzonder geschenk te kopen. Indrukwekkend thee verzameling, met het proeven alleen kan je een jaar bezig zijn. En veel verschillende soorten olijfolie.
Fijne winkel voor mooie wijnen, thee, koffie, olie en bonbons. Hele leuke kadopakketjes samen te stellen. Personeel adviseert met passie.
Een levering van een andere partij was misgelopen, waardoor ik last minute nog op zoek was naar een specifieke fles champagne. Ik ben perfect geholpen, ik kan niet anders zeggen. Dank voor jullie razendsnelle en vriendelijke service!
Mooi assortiment met vooral hele lekkere Chocolade van Visser en veel keuze in goede koffie en thee.
Top winkeltje met heerlijke wijnen en andere lekkernijen plus de service is top
Wij halen hier regelmatig cadeaus voor vrienden. Super goede wijnen, olijf olie van alles. En uiteraard goed advies en aardig personeel.
Erg leuke winkel met een leuk assortiment van smakelijke producten en bijzonder vriendelijk personeel met verstand van zaken!
Een mooi assortiment lekkere producten zoals bijvoorbeeld koffie, thee, wijn, chocolade, en olijfolie. De producten worden met zorg en kennis geselecteerd. Als je iets aparts of speciaals zoekt dan kunnen de mensen van Prinselijk Proeven je helpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid