facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Prins Tuinhuisjes

Prins Tuinhuisjes

Info

Het bedrijf prins tuinhuisjes verzorgt maatwerk tuinhuisjes vervaardigd uit western red cederhout. Door eigen import, verkoop en productie in staat om elke wens op het gebied van tuinhuisjes en prieeltjes te vervullen. We zien uit naar uw aanvraag.

Geschiedenis

Het bedrijf Prins tuinhuisjes richt zich op particulieren, hoveniers en architecten.
Het maakt maatwerk tuinhuisjes en prieeltjes. Met een klein en gemotiveerd team worden alle wensen van klanten ingepast.




"Prins tuinhuisjes maakt maatwerk tuinhuisjes en prieeltjes van Western red cederhout. We importeren zelf het hout uit Canada waardoor we controle hebben over de kwaliteit en de prijs gunstiger is. Dit merkt u doordat we tegen redelijke prijzen een hoogwaardig product kunnen aanbieden. Daarnaast hebben we nog een webshop met tuinartikelen als vuurschalen en vuurkorven genaamd prins tuinproducten.Wij geloven in producten waar mensen blij en gelukkig van worden. De wensen van de klant is bij ons het startpunt. Vandaar uit maken we een ontwerp en zorgen we voor een bouwtekening. Tenslotte zorgen we voor de realisatie in de tuin.We zijn gevestigd in de mooie Krimpenerwaard in de buurt van Rotterdam."
Adres: Ambachtstraat 1, 2861 EW Bergambacht
Telefoonnummer: 0182-744002
Stad: Bergambacht
Route: Ambachtstraat 1
Postcode: 2861 EW



op zoek naar gerelateerd: Tuinhuis configureren, Tuinhuis met overkapping inclusief montage, Tuinhuis funderen, Skelet tuinhuis, Tuinhuis showroom Noord Holland, Chalet tuinhuis, Tuinhuis Oud Beijerland, Tuinhuizen specialist
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
GroenRijk Bergambacht GroenRijk Bergambacht 976 meter Leuke zaak met veel keuzes. Vriendelijk personeel en goed advies. Kunstgras laten leg...
Recensies
De mannen van Prins Tuinhuisjes hebben uitstekend vakwerk afgeleverd voor ons tuinhuis op maat. Alles netjes opgeleverd zoals afgesproken. Niks op aan te merken.
We zijn heel blij met ons tuinhuisje! Mooie kwaliteit hout, degelijke afwerking en natuurlijk het exclusieve en gezellige uiterlijk. Als het wat frisser is zijn de schuifdeuren ideaal. Nu de tuin nog fatsoeneren, vandaar de rommelige omgeving op de foto.
Hele goede ervaring met Prins tuinhuisjes, keiharde werkers die ook nog eens heel mooi werk afleveren.
Prins Tuinhuisjes levert een kwaliteitsproduct! Wij hebben de onderdelen besteld en het zelf in elkaar gezet. Alles paste perfect. Prins Tuinhuisjes is een aanrader!
Echt heel fraai tuinhuisje! Kost weliswaar meer dan "gewoon" hout, maar is echt veel mooier. Plaatsing door Prins was vlekkeloos. Heel tevreden.
Prins tuinhuisjes heeft een topproduct geleverd en de service was ook uitstekend. Zeer aan te bevelen.
Zeer vakkundig en snel. Hoge kwaliteit tuinhuis. Aanrader!
Sinds 1997 al klant bij Prins Tuinhuisjes
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid