facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Prins Sport Hardenberg

Prins Sport Hardenberg

Info

Prins Sport de Nummer 1 in sport.

Adres: Admiraal Helfrichstraat 33, 7772 BV Hardenberg (stad)
Telefoonnummer: 0523638026
ln.tropssnirp@ofni
Stad: Hardenberg
Route: Admiraal Helfrichstraat 33
Postcode: 7772 BV


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: prins sport hardenberg openingstijden, prins sport dedemsvaart, prins sport ommen openingstijden, intersport hardenberg, prins sport schoenen, perry sport hardenberg, prins sport online, aktiesport hardenberg
Recensies
Mooie winkel met ruim assortiment aan allerlei sportspullen. Prima geholpen door Karin met het vinden van een paar tennisschoenen die niet op voorraad waren maar die zij elders heeft kunnen vinden en opsturen.
Heen geweest voor paar nieuwe volleybal schoenen werd direct goed geholpen en begrepen meedenkend personeel en de weten dat ze doen. Wat advies is altijd goed
Karin heeft ons super goed geholpen aan een volleybal, badminton/tennis set, en een Ajax tenue. Ik baal alleen vreselijk dat ik telkens verlies met badminton. Ik denk dat ik aan mijn conditie moet werken.. groetjes uit Urk.
Dat zulke goede service nog bestaat in deze tijd! Ik heb hier laatst mijn eerste paar hardloopschoenen gekocht. Hierbij werd ik erg goed geadviseerd en er werd van alles uit de kast getrokken. De dame is anderhalf uur bezig geweest. Erg vriendelijk en veel kennis. Er wordt enorm goed meegedacht.
Alles wat we besteld hebben is netjes geleverd en zoals beloofd. Bedankt.
Goed assortiment, aardig en professioneel personeel. Ik werd vakkundig geholpen bij de aanschaf van nieuwe hardloopschoenen. Door het maken van een video die vervolgens in slow motion wordt afgespeeld, werd mijn loop geanalyseerd en kreeg ik de juiste schoenen mee. Aanrader!
Super service!! Zeer uitgebreid werd bekeken welke hardloopschoenen voor mij het beste zijn... kritische blikken en goed advies!!! Inclusief analyse op de loopband. Ook de mogelijkheid voor het bestellen van spikes en de wijze waarop onze zoon werd geholpen; klantgericht en met goed resultaat! Ook als je zelf geen verstand van zaken hebt, wordt je hier wegwijs gemaakt! We komen zeker terug!
Mooie zaak en aardig personeel, maar toen ik vroeg of de prijs wel klopte van een rolletje tape € 20 kreeg ik er toch geen goed gevoel bij. Thuis maar even op internet gekeken en daar vind ik ze voor € 8 ..... Jammer....
Hele goede service. En ze willen enkel wat het beste past verkopen en niet het duurste super
Zeer klantvriendelijk , heb er vanmiddag een polar sporthorloge gekocht , ben zeer goed geholpen.alles werd goed uitgelegd , en bij informatie die niet duidelijk was . Hebben ze dat netjes voor mij uitgezocht .
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Prins Sport Hardenberg met het openbaar vervoer


Hardenberg, Gemeentehuis 140 meter
30
597
598
Hardenberg, Centrum 150 meter
30
598
599
Hardenberg, Gemeentehuis 190 meter
30
597
629
Hardenberg, Parkweg 57 300 meter
598

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid