facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Prins Schilderwerken & Vastgoedonderhoud

Prins Schilderwerken & Vastgoedonderhoud

Info

Prins Schilderwerken en Vastgoedonderhoud is een 94-jarig familiebedrijf. Met kwaliteit en zorg voeren wij onze werkzaamheden uit.

Adres: Venturistraat 7, 6718 xw Ede
Telefoonnummer: 0318618962
Stad: Ede
Route: Venturistraat 7
Postcode: 6718 xw


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Achterberg Schilders & Onderhoud Achterberg Schilders & Onderhoud 371 meter Denkt goed mee, zelfs als je in het buitenland zit en glasproblemen thuis op moet los...
Recensies
Top bedrijf
Prettige samenwerking, Beleefde medewerkers Net werk. De goede samenwerking met de andere vakmensen ging volgens mij ook prima.
Wij hebben ons huis van binnen en buiten laten schilderen door Prins Schilderwerken B.V. We hebben hier geen moment spijt van gehad. Alles is geheel volgens planning verlopen. De gemaakte afspraken zijn keurig nagekomen. Ook is er in huis heel netjes en schoon gewerkt door de vriendelijke en behulpzame schilders. Prins Schilderwerken B.V. bedankt!!
Vertaald door Google Superservice!!! Origineel Super service !!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid