facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Prins Caravans

Prins Caravans

Info

Prins Caravans en Prins Caravanonderhoud wordt gerund door de familie Prins. Wij zijn al jaren actief in het in en verkopen van caravans en het onderhoud ervan. We staan bekend om onze betrouwbaarheid en goede service.

Adres: Rademakerstraat 25, 7881JX Emmer-Compascuum
Telefoonnummer: +31591785432
Stad: Emmer-Compascuum
Route: Rademakerstraat 25
Postcode: 7881JX



op zoek naar gerelateerd: Prins Caravans opgelicht, Prins Caravans klachten, Prins Caravans Kassa, Prins Caravans review, Budget campers Emmer Compascuum, Caravan kopen, Louwdijk Caravans, Caravan occasion enkele bedden
Recensies
Vorige week een KIP 44TTZ aangeschaft. Top bedrijf! Zaken gedaan met Jeroen Prins. Eerlijk en een man van zijn woord! Bij thuiskomst bleek de accu van de mover niet meer in orde te zijn. Geen enkel probleem. Nieuwe besteld en factuur opgestuurd. SERVICE zoals het hoort. Caravan verkocht met basis benodigdheden om te kamperen. Stroomkabel, gasfles, watertanks. Absoluut een bedrijf wat ik iedereen zou aanraden. Bovag keuring gehad en één jaar garantie.
Wij hadden een 44 jaar oude, in prima staat zijnde Kip 390. Daarvan kon ik steeds geen afstand doen, maar eigenlijk wilden we toch wel meer leefruimte en ook een toilet. Wij zijn heel wat handelaren en particulieren af geweest, steeds echter zonder succes. Uiteindelijk kwamen wij bij Prins in Emmer-Compascuum terecht. Wat een enorme hoeveelheid caravans om uit te kiezen heeft die Prins, dat zagen we buiten al. We werden vriendelijk ontvangen en kregen allerhande uitleg. We zagen een mooie Eriba Nova 530 die ons wel wat leek. Bij Prins Caravans is het anders dan bij velen, een nettoprijs, dus zonder kosten voor afleveren en rijklaarmaken. Ook vernamen wij dat bij aankoop van een andere caravan deze gratis bij Prins gestald kon worden en in het voorjaar gratis zou worden gebracht. Waar dan ook in het hele land! De Eriba Nova was precies naar onze zin en de koop was snel gesloten. Enkele dagen later al kwam Jeroen Prins de caravans op de camping omruilen en gaf ook de nodige verdere aanwijzingen. Wij zijn buitengewoon tevreden en kunnen iedereen aanraden bij Prins Caravans te gaan kijken, Jeroen Prins heeft ongetwijfeld iets voor elke beurs. Henk en Maria, Rotterdam
Eind september, mooie Hobby La Vita Veneto aangeschaft bij Jeroen Prins, van dit bedrijf.Oude caravan ingeleverd en de Hobby , stond vlgs afspraak netjes gereed. Nadat we hem ingericht hadden, zijn we naar een camping gegaan en hebben alles uitgeprobeerd. We zijn heel anthousiast en tevreden over deze caravan en zijn leverancier.
Een week geleden een in zeer goede staat verkerende Chateau Calista 390 uit 2005 gekocht bij Prins caravans en deze afgelopen weekend uitgeprobeerd. De zichtbare gebreken, banden en gasslang, zijn kosteloos vervangen en waren ook de enige opmerkingen bij de Bovag keuring gedaan om mogelijke niet zichtbare gebreken op te sporen. We vonden bij het proefkamperen wat kleine dingen, welke in goed overleg worden of zijn opgelost zonder verdere problemen. Wij hebben Jeroen Prins ervaren als een open en eerlijke zakenman, duidelijk en direct in de communicatie en eerlijk over de aangeboden caravans. En wat erg door ons gewaardeerd wordt, afspraak is afspraak wederzijds. Kortom, een eerlijke caravan van een eerlijke zakenman. Top!
Wij hebben vandaag onze mooie Knaus Azur opgehaald. We zijn erg tevreden over de aflevering van de caravan. Alle kleine gebreken zijn vervangen. Ook tijdens de eigen inspectie en klaarmaken van de caravan, zijn onderdelen vervangen. Jeroen Prins is een open en duidelijke verkoper. Wij zijn vriendelijk ontvangen en altijd stond de koffie klaar. We kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen.
In juli een Sprite Alpine Sport 420 gekocht. Caravan bevalt prima en de koop was snel gesloten. Zijn prima geholpen en caravan werd netjes voor de deur afgeleverd. Goede garantie dus al met al kijken wij hier tevreden op terug.. Manfred en Anneke Peize
Vandaag de Hobby caravan gehaald, de caravan stond er top bij en de service als van ouds. De afspraken die we gemaakt hadden zijn netjes na gekomen. Mijn/onze mening top!!! Ga zo door
Onze Eriba Feeling 390 verkocht aan Prins Caravans. Wij zijn tevreden over de manier van zakendoen door door dit bedrijf. Reële prijs voor degelijke caravan en keurig afgehandeld door de heer Prins.
We hebben prettig zaken gedaan met Jeroen Prins. Hij weet veel van de caravans en is een echte vakman. Hij heeft ons ook voor de toekomst een goede service beloofd en wij zijn in de overtuiging dat hij dit zeker waar gaat maken. Zeker een aanrader!
Mijn caravan had ik aangeboden op Marktplaats en direct reageerde Jeroen Prins van Prins Caravans middels een bieding. Natuurlijk is dat dan toch ietsje minder dan mijn vraagprijs en daarom dus toch maar even afwachten of er ook een particulier zou reageren. En zeker die kwamen ook, en wel met allerlei totaal onnodige vragen dit omdat dit heel duidelijk in de advertentie stond vermeld zoals o.a. "Zit er ook een airco in de caravan?" niet, "Zit er ook een moover op?" wel. Daarbij opgeteld de belachelijke biedingen en mijn eerdere ervaring met de verkoop van een camper via Marktplaats mensen die na een halve dag kijken / onderzoeken, koffie drinken enz. je gewoon 20% minder gaan bieden op een Camper van € 35.000,- toch maar weer contact opgenomen met Jeroen die werkelijk geen cent meer wilde betalen dan zijn eerder gedane bieding wat ik ergens wel kan waarderen, want zou hij er wel geld hebben bijgedaan dan was zijn eerste bod niet serieus geweest natuurlijk en ik de caravan uiteindelijk toch maar aan hem heb verkocht. Twee dagen erna komt Jeroen langs, doet niet moeilijk kon ook niet was een keurige caravan, maakt een inkoop overeenkomst, betaald de caravan geld stond direct op mijn rekening 'flikkerde' de caravan achter zijn auto en was weer weg had het druk. De vrijwaring ontving ik zoals afgesproken de volgende dag! Dus voor mij, top kerel, top afhandeling van alles en dus 5 sterren!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid