facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Prins Bouw

Prins Bouw

Info

Prins Bouw is een allround bouwbedrijf waarvan de historie bijna 100 jaar teruggaat.

Geschiedenis

Bij Prins Bouw staat kwaliteit voorop. We hechten aan een sterke band met onze opdrachtgevers en werken liefst met vaste onderaannemers. Door te beschikken over een trouw personeelsbestand en een gedegen opleiding van jongeren tot allround vakmensen, kunnen wij alle klussen aan.

Vooral bij de moeilijke projecten ervaart u de kennis en het vakmanschap van Prins Bouw. Graag presenteren wij onze visie over constructies, lean technieken, duurzaam materiaalgebruik, hergebruik, passief bouwen, energiebesparende maatregelen etc. We komen met praktische oplossingen bij comlexe details omdat deze beter te bouwen zijn en langer meegaan.

Maak kennis met Prins Bouw, actief in nieuwbouw, verbouw, renovatie, onderhoud en restauratie. Voor utiliteitsgebouwen, woningen en al uw bouw- en onderhoudsklussen bent u bij ons aan het juiste adres.



"Prins Bouw is een allround bouwbedrijf waarvan de historie bijna 100 jaar teruggaat. Dat maakt ons een stabiele, persoonlijke en betrouwbare partner. We werken vanuit het besef dat we bestaan dankzij onze klant.Vanuit de vestigingen in ’t Harde, Ermelo en Vorchten werken circa honderd medewerkers elke dag met passie aan bouwprojecten. Wij zijn uw partner bij woningbouw, utiliteitsbouw, verbouw, renovatie, restauratie en projectontwikkeling."
Adres: Nijverheidsweg 20, 8084 GW 't Harde
Telefoonnummer: 0525-653211
Stad: 't Harde
Route: Nijverheidsweg 20
Postcode: 8084 GW


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 16:30
Dinsdag: 08:00 - 16:30
Woensdag: 08:00 - 16:30
Donderdag: 08:00 - 16:30
Vrijdag: 08:00 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Prins Bouw Oosterwolde, Sijmen Prins, Prins Bouw haven Elburg, Wim Prins Prins Bouw, Prins Bouw vacatures, Prins Bouw Franeker, Sije Prins, Prins Bouw Watermulder
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Wijhe Interieurs en Keukens Van Wijhe Interieurs en Keukens 239 meter Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en leveren van maatwerk interieurs voor par...
J. Lokhorst Timmerwerken J. Lokhorst Timmerwerken 936 meter "Zelfstandig ondernemend timmerman"

"Zelfstandig ondernemend ...
Recensies
Prins Bouw heeft onze monumentale woning in de binnenstad van Elburg compleet gerenoveerd. We zijn erg tevreden over de kwaliteit van de vakmensen die Prins Bouw in dienst heeft. Ook de communicatie was goed en de betrokkenheid groot. Ik raad Prins Bouw dan ook van harte aan om in te schakelen bij de bouw of verbouw van uw woning,.
Het voorbeeld voor alle aannemers. Het is helaas niet mogelijk om meer sterren te geven. Uitstekende service, kwaliteit & nazorg.
Goed bedrijf met super goede vakmensen
Dit is een bouwbedrijf die prachtige projecten realiseert.
Goede kundige aannemer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid