facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Prindustry

Prindustry

Info

Prindustry ontwikkelt geavanceerde web2print platforms voor de inkoop en creatie van grafische producten: whitelabel webshops en brandportals.

Geschiedenis

Verbinden doen we het liefst. Met jou. Zonder verbinding zijn wij geen goed team en ben jij geen tevreden klant. Verbinding is mogelijkheid.

Daarom maken wij bijzondere software. Software die je als grafimedia professional nodig hebt. Onze software verbindt oplossingen met problemen. En dat creëert een wereld van ongekend gemak. Wij helpen je het maximale uit jezelf te halen door te doen waar wij het best in zijn.

Niets verandert zo snel als de online wereld. Vandaar dat wij ieder moment blijven ontwikkelen. Want als wij voorlopen, dan doe jij dat ook.

Alles wat we doen heeft succes als doel. Succes is verbetering. Een verbinding kan immers altijd beter, sneller en makkelijker.



"Prindustry ontwikkelt Brandportal en Web2Print software oplossingen. Software voor het beheren, creëren en bestellen van print communicatie. De software vertaalt zich in een platform dat op verschillende manieren ingezet kan worden: als open webshop voor de whitelabel verkoop en inkoop van drukwerk of als gesloten Brandportal voor het beheren, creëren en bestellen van merkcommunicatie. Er zijn vele modules toe te voegen, bijvoorbeeld voor offertes, opmaak, budget of boekhouding. Prindustry verbindt allerlei partners en systemen aan het platform. Van grafische producenten en betalingsmodules tot editors en boekhoudprogramma’s. Als bedrijf bepaal je wat in de ideale workflow past. We love to connect!"
Adres: Richard Holkade 22, 2033 PZ Haarlem
Telefoonnummer: 020-8223536
Stad: Haarlem
Route: Richard Holkade 22
Postcode: 2033 PZ


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: White label drukwerk, White label webshop, Brandportal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Icontact BV Icontact BV 12 km Software Development for Book and Publishing Industry. Creators of BooXtream ebook wa...
Highway Talent Group Highway Talent Group 12 km Highway Talent Group Your road to success starts here! Met een krachtig netwerk van ...
The Booking Factory The Booking Factory 12 km The Booking Factory is an all in one platform for hotel management and marketing.
VNK media VNK media 12 km Webapplicaties, websites, online platformen, design. Gedreven specialisten die u graa...
Second Company B.V. Second Company B.V. 12 km Top ondernemer die altijd klaar staat voor zijn klanten. Sparring partner die weet wa...
STN Kassasystemen STN Kassasystemen 12 km Wat een fijn bedrijf is STN om mee samen te werken. We hebben het afgelopen jaar een ...
ProActive ProActive 14 km Vertaald door Google Mooi kantoor!!! Origineel Nice office!!!
Ondertekenen.nl Ondertekenen.nl 15 km Evidos staat voor Evidence in Online Services, zeker zakendoen op Internet. Evidos is...
Creative Media Network Creative Media Network 16 km Lekker borrel buffet van Happie Delivery gebracht.
Recensies
Prindustry is al jaren onze partner voor onze webshop. Een jarenlange relatie met wederzijdse samenwerking en ontwikkeling. Samen op weg naar een groter geheel dankzij het platform wat Prindustry ons biedt. Voor ControlMedia al jaren een uitstekende partner.
Prindustry heeft me veel gebracht op het B2B zaken doen in IT. Beschikt over een groot BeNeLux Netwerk van Grafische bedrijven, een marktplaats van vraag en aanbod op het gebied van Drukwerk. De collega's zijn gedreven professionals en het systeem, de portal, worden 24/7 doorontwikkeld. Ik ben trots daar deelgenoot van te mogen zijn geweest.
Dit is een goed en betrouwbaar bedrijf. Hun kennis op het gebied van automatisering en webwinkels heeft heel veel ondernemingen net dat gebracht dat ze nodig hebben om de zakelijke kant van het ondernemen te vernieuwen.
Dé marktplaats en portal voor het online bestellen van bedrukte media.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid