facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Primera Lemmer

Primera Lemmer

Info

...even naar Primera. Jouw winkel voor onder andere tabak, tijdschriften, kansspelen, boeken, cadeaukaarten, kantoorartikelen,wenskaarten en tickets!



"Onder de hoek bij de Blokjesbrège in het mooie friese Lemmer vind je Primera Lemmer.Een kleine winkel met een ruim assortiment!De winkel voor je:TabakBlz.BoekenassortimentTijdschriftenWenskaartenKantoorartikelenCartridgesCadeaukaartenPuzzels999 gamesTopmodelTelefoonaccessoiresOV-ChipkaartautomaatPostNL PakketpuntWelkom! We helpen je graag.Team Primera Lemmer"
Adres: Burgemeester Krijgerplein 2, 8531 EA Lemmer
Telefoonnummer: 0514-561639
ln.tenaremirp@remmel
Stad: Lemmer
Route: Burgemeester Krijgerplein 2
Postcode: 8531 EA


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 21:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00

Recensies
Niks vragen en snel weer wegwezen anders wordt je onvriendelijk behandeld en van alle keren dat wij er zijn geweest kregen wij er een sneer bij verder winkel heeft wel alles wat je zoekt
Slecht je krijgt als 15 jarige geen cadeau kaart mee
Winkel met redelijk veel keus aan boeken en tijdschriften. Ook een grote keus aan cadeaukaarten.
Zeer klantvriendelijke eigenaar! altijd in voor een leuk gesprek in combinatie met een gezonde dosis humor.
Prima goed geadviseerd door medewerkers
Ruime sortering en vriendelijk personeel.
Ik had geld gegeven om een puzzelboekje te betalen. De kassajuffrouw vroeg of ik 5 cent had dan kon ze me 1,10 teruggeven. Het boekje kostte 3,95. Toen ik net de winkel uit was realiseerde ik me dat ik geen 5 maar 10 euro had gegeven. Terug de winkel ingelopen en het gemeld. Ik kon natuurlijk niets bewijzen. Maar zij ging in het kantoortje de opnames nakijken en kwam even later terug met een briefje van 5 euro. Keurig opgelost dus. Een pluim voor deze zaak.
Goed advies en altijd zeer vriendelijk geholpen.
Klein maar fijn! Vriendelijk personeel, maar qua aanbod is het vrij beperkt. Desondanks leuk om af en toe eens te bezoeken. Al is het alleen maar voor de nieuwste boeken. Prijzen zijn redelijk. Parkeren in de buurt met name in de zomer nogal eens lastig.
Je wordt goed geholpen en ze denken goed met je mee.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid