facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Primera Kruijer

Primera Kruijer

Info

Primera Kruijer Meppel. Jouw winkel voor onder andere tijdschriften, kansspelen, boeken, pasfoto's, Post NL diensten, moneygram, cadeau- en wenskaarten.

Adres: Rembrandtplein 30, 7944GG Meppel
Telefoonnummer: 0522254199
Stad: Meppel
Route: Rembrandtplein 30
Postcode: 7944GG


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Primera Amstelveen, Primera Schagen, Is Primera een essentiële winkel, Primera Boxtel, Primera Veldhoven, Primera Haaksbergen, Primera Oudeland, Primera Rotterdam Centrum
Recensies
Compleet aanbod van schoolspullen, kaarten, tijdschriften, cadeaukaart, cadeaus en een post.nl punt. Wordt er altijd vriendelijk geholpen!
Goede service Vriendelijk personeel Altijd goed daar..
Jou bestelling doen en het is voor elkaar toppie
Mooie winkel en leuke mensen achter de kassa
Gewoon goed en perfect personeel
Vriendelijke bediening en mooi assortiment.
Fijne winkel waar ik al meer dan 30 jaar, geloof ik, kom. Je bent geen nummer en je voelt je altijd welkom. Ze onthouden zelfs welke familieplanner ik nodig heb en zodra die arriveren word ik erop geattendeerd. Top.
Ik kom er ook al een jaar of 30 en altijd vriendelijk behandeld door alle medewerkers. Ik geef ze een dikke 10+
Mijn dochter heeft vanmiddag een aantal pakketjes bij jullie proberen in te leveren voor retourzending. Hierbij heeft zij het gevoel gekregen dat dit niet gewenst was. Ze werd op een zeer chagrijnige manier te woord gestaan door de eigenaar van de zaak en een vrouwelijke medewerker. Hierbij werd zij voortdurend afgesnauwd en werd er zo hard tegen haar gepraat dat alle andere mensen in de winkel dit gesprek meekregen. Mijn dochter voelde zich hierdoor heel erg gekleineerd. Ik vind dat als er een paar pakketjes bij jullie worden afgeleverd voor PostNL dat mijn dochter op zijn minst op een klantvriendelijke manier kan worden te woord gestaan. De winkel heeft hiermee een zeer slechte beurt gemaakt. Wij komen hier in ieder geval niet weer.
Prettige winkel, waar personeel met je meedenkt en waar probleempjes gauw worden opgelost.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid