facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Primera

Primera

Info

...even naar Primera. Jouw winkel voor onder andere tijdschriften, kansspelen, boeken, cadeaukaarten, wenskaarten en tickets. www.primera.nl.

Geschiedenis

...even naar Primera. Jouw winkel voor onder andere tijdschriften, kansspelen, boeken, cadeaukaarten, wenskaarten en tickets (evenementen, musicals en voetbal). Al meer dan 490 winkels in Nederland! www.primera.nl

Adres: Koeweistraat 14, 4181 CD Waardenburg
Stad: Waardenburg
Route: Koeweistraat 14
Postcode: 4181 CD



op zoek naar gerelateerd: primera winkels, primera loterij, primera webshop, primera openingstijden, primera cadeaubonnen, primera boeken, primera folder, primera amsterdam
Recensies
Ik had wat via de mail gestuurd over een cartridge die niet goed is, wordt je gebeld maar heb niemand gesproken als ze op tijden bellen wanneer wij aan het werk zijn ze kunnen beter ‘s avonds bellen dan zijn de meeste mensen wel thuis
Helpen klanten niet als er gefraudeerd wordt met de verkoop van cadeaukaarten. Zolang ze het geld maar binnen hebben mogen klanten worden opgelicht.
Ik had per mail een eenvoudige vraag gesteld over een merk tabak. Normaal krijg je geen antwoord van een bedrijf. Of je krijgt een standaard antwoord. Het verbaasde mij dat ik thuis werd opgebeld door een mevrouw. En zij ging mij uitgebreid uitleggen over de soorten tabak. Heb wel 5 minuten met haar aan de lijn gezeten. Ben er nog flabbergasted van.
Goedendag hebben jullie enig idee wat er aan de hand is met de Primera aalderinkshoek Almelo west de winkel staat er ernstig verwaarloosd bij winkel is al tijden gesloten en de ondernemer lijkt nergens te bekennen heel zonder Primera onwaardig lijkt me tijd voor een intern onderzoek!!!
Dit is nou echt een gevalletje mijden koste wat het kost. Spotify kaart gekocht voor 30 euro. Geen melding dat hij alleen voor specifieke soorten Spotify is en dus niet die van ons. Klantenservice doet aan parttimen. Niet meer van deze tijd. Vervolgens ongeinteresseerd antwoord. Niet meer naar Primera dus. Als een winkel zelfs in deze tijd niet geinteresseerd is dan houdt het op. Vooral voor Primera.
Veel punten gespaard op spaarkaart met een groeps-loterij op het werk. Nu wilde we de punten verzilveren, blijkt na een jaar je punten te zijn verlopen?!? Reaktie van hoofdkantoor: "Na een jaar verlopen de punten. Dat doen we uit veiligheidsoverwegingen, daar hebben we bewust voor gekozen. Ik kan niets voor u doen, jammer". Daarom klantvriendelijkheid: onvoldoende. Conculega gebeld, "klantkaart.nl" van oa. de Bruna. Zij zeggen dat hun klanten geen last hebben van security problemen. Daar blijven gespaarde punten gewoon geldig. Zo lijkt het mij ook te horen.
Vorig jaar blijkbaar onbedoeld beoordeeld met 2 sterren, dit even rechtgezet aangezien het een fijne club mensen is. :
Actieve coöperatie die veel doet voor haar leden.
Leuk om te zien, vriendelijk ontvangen
Ondanks belofte levering na kerst
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid