facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Primera

Primera

Info

Voor onze klanten zijn wij de vertrouwde winkel in de buurt.

Geschiedenis

Voor onze klanten zijn wij de vertrouwde winkel in de buurt met een unieke combinatie van producten en diensten voor iets leuks voor jezelf of een snelle boodschap. Zo kun je bij Primera onder andere terecht voor wenskaarten, postzegels, tijdschriften, boeken, dagbladen, beltegoed, cadeaukaarten, tickets, kantoorartikelen en cartridges. Altijd persoonlijk, gezellig en goed geholpen!

Producten

tijdschriften, kansspelen, wenskaarten, (voetbal)tickets en cadeaukaarten

Adres: Diemerplein 52 , Diemen 1111 JD, NL
Telefoonnummer: 020 690 1920
ln.evil@snampookaremirp
Stad: Diemen
Route: Diemerplein 52
Postcode: 1111 JD


Openingstijden

Maandag: 08:00-18:00
Dinsdag: 08:00-18:00
Woensdag: 08:00-18:00
Donderdag: 08:00-18:00
Vrijdag: 08:00-18:00
Zaterdag: 08:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: primera winkels, primera boeken, primera webshop, primera loterij, primera folder, primera openingstijden, primera cadeaubonnen, primera loterij nl
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bruna Bruna 145 km Hele leuke, vrij uitgebreide boekhandel in Diemen Centrum. Ook om pakjes te verzenden...
Recensies
Fijne sfeer en fijne mensen die uiterst klantvriendelijk zijn, dus prettig winkelen is het!
Heel vriendelijk personeel en een zeer ruim assortiment, bv wenskaarten en kado ideeën, een kadokaart wordt ook altijd leuk ingepakt
Heel aardig en zeer behulpzaam. By far Beste Primera van Amsterdam.
Vriendelijk personeel! Pakketjes worden zeer zorgvuldig in ontvangst genomen en afgehaald. Pakje kwijt is bijna onmogelijk hier! Fijne en verzorgde winkel.
Hallo, heel aardige mensen, en voor mij was het aardigste dit jonge, mooie meisje, dat Lottoteam hartelijk begroet :-
Bij Primera kunt u office spullen, tabak, boeken, printerink en andere artikelen vinden, of reguliere post regelen, geld opnemen of storten bij het bankautomaat. Als u een auto gaat verkopen, de koper kunt hier de auto op zijn naam zetten. Het personeel is super vriendelijk en hulpzaam.
Ik wil al jarenlang van het roken af maar door Primera-Diemen lukt dat niet. Ik moet er gewoon heel regelmatig heen haha . Zelfs de Telegraaf is hier beter . Fijne zaak en fijne mensen.
Wat een negatieve ervaring met een kapotte e-Sigaret. Met een kapotte E-Sigaret terug naar de Primera, de eerste opmerking is dat het apparaat niet kapot is terwijl dit wel duidelijk is. Het apparaat kwam duidelijk stuk uit de verpakking. Tijdens het gesprek steekt een Primera medewerker zijn middelvinger op naar me op. Toen het gesprek vanuit de Primera medewerker verder escaleerde werd het apparaat in de vuilnisbak gegooid met de opmerking : ' ik doe er niks meer aan!!!' Uiteindelijk werd ik bedreigd met buitengegooid worden, dit is gelukkig niet gebeurd. De Primera medewerkers nemen geen enkele verantwoordelijkheid om een passende oplossing te zoeken. Kortom koop hier nooit iets wat stuk kan gaan de service en omgangsvormen van de medewerkers zijn ver te zoeken.
Primera is een prima winkel, alleen de keren dat ik er ben geweest, is mijn ervaring dat het personeel niet al te vrolijk was. Eerder chagarijnig, wat een slechte indruk achterlaat op mij als klant. Ik had het idee dat ze mij holpen, maar dat ze blij waren dat ik weer weg ging, dat kan toch niet de bedoeling zijn?
Deze eigenaar heeft mij uitgescholden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid