facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Primera

Primera
Adres: Binnenhof 25-27, 7608 KG Almelo, Nederland
Telefoonnummer: 0546 491 099
Staat: Overijssel
District: Almelo
Stad: Almelo
Route: Binnenhof
Huisnummer: 25-27
Postcode: 7608 KG


Openingstijden

maandag: 08:30–18:00
dinsdag: 08:30–18:00
woensdag: 08:30–18:00
donderdag: 08:30–18:00
vrijdag: 08:30–20:00
zaterdag: 08:30–17:30
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Coffeeshop De Tuin Coffeeshop De Tuin 2 km Als je van verschillende soorten weed houdt en sterke haze. Kan je hier goed terecht.
Praxis Praxis 5 km Helaas ga ik alleen naar deze Praxis wanneer het niet anders kan. Ik vind dat medewer...
Recensies
Echt een super fijne zaak! Ik kom bijna elke dag pakketjes brengen en service is echt super! Wordt zeer netjes afgewerkt. Complimenten naar de eigenaren man & vrouw en naar de medewerksters/collega's! Ook ontzettend veel andere mooie en kwalitatieve producten aanwezig! Zeker een bezoek waard.
Mooie ruime winkel. Goed toegankelijk. Vriendelijk personeel.
Bij de primera op de schelfhorst in Almelo, wordt je er erg vriendelijk geholpen. Vriendelijk personeel. Daar pakken ze de cadeautjes ,die je eventueel hebt , erg mooi in. Ik ga er graag naar toe. En erg mooie producten, sieraden, geurkaarsen enz.
Ze pakken cadeautjes erg leuk in.
Mijn pakket was door een medewerker verkeerd ingeschat brievenbus i.p.v. gewoon pakket waardoor ik extra porto moest betalen. Toen ik langsging kreeg ik een kaartje in de hand gedrukt om het zelf maar op te zoeken, want 'het zou vast iets zijn wat ik had ontvangen ipv verstuurd'. En 'nee, dat doet mijn collega nooit'. Ik heb de porto maar betaald maar waarschuw iedereen: check zelf goed of je pakket wel aan de eisen voldoet want op de medewerkers kun je niet vertrouwen en bij klachten zijn ze niet bereid het even voor je uit te zoeken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid