facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Primera

"Dé gemakswinkel van Ugchelen! Uitgebreid assortiment wenskaarten, cadeaukaarten, gifts en kantoorartikelen. BLZ-Boekhandel en specialist in tijdschriften. Servicepunt voor PostNL mét RDW-erkenning voor overschrijven van kentekens. Hier kun je ook terecht voor stomerijservice en pasfoto-service inclusief doorsturen naar RDW voor verlengen of uitbreiding van je rijbewijs.."
Adres: Ugchelseweg 54 , Ugchelen 7339 CK, NL
Telefoonnummer: 055 534 1010
Stad: Ugchelen
Route: Ugchelseweg 54
Postcode: 7339 CK



op zoek naar gerelateerd: Primera Apeldoorn, Primera Asselsestraat, Primera Apeldoorn Anklaar, Primera Apeldoorn openingstijden, Primera winkels, Primera Stompetoren, Primera Hoorn, Primera Wormerveer
Recensies
Top zaak. Uitgebreid assortiment, leuke winkel, Goed personeel.
Vriendelijke medewerkers, fijne winkel.
Zeer goede winkel fijn personeel en een ruim arsortiement. Echt een aanrader.
Altijd vriendelijk personeel . Makkelijk als postagentschap . Breed assortiment . Fijne winkel
Fijne winkel, waar de klant nog centraal staat.
Super fijne winkel!
Kom hier al een paar jaar en dit is gewoon een superfijne winkel. Altijd vriendelijk en behulpzaam personeel. Nemen de tijd voor je als dat nodig is. Hebben ze iets niet dan wordt het voor je besteld.
Overzichtelijke winkel, vriendelijk personeel. Prima om er heen te gaan.
Fijne toegankelijk winkel. Goed personeel. Altijd vriendelijk en bereid om je ergens mee te helpen. Uitgebreid assortiment aan kaarten, boeken en tijdschriften.
Fijne winkel die de klant altijd goed helpt, ook in deze lastige tijd voor de winkelier kan er altijd wel een lach en een kort gesprekje vanaf.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid