facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Primera

Adres: Poldermeesterplein 5 , Aalsmeer 1432 JZ, NL
Telefoonnummer: 0297 364 259
Stad: Aalsmeer
Route: Poldermeesterplein 5
Postcode: 1432 JZ



op zoek naar gerelateerd: Primera winkels, Primera Almere, Primera webshop, Primera in de buurt, Primera assortiment, Primera Utrecht centraal, Primera Wormerveer, Primera Heerlen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bruna Bruna 3 km Haal hier gemakkelijk ook je pakketje op of versturen!
Recensies
Onvriendelijke eigenaresse. Ruim voor sluitingstijd naar binnen gestapt om een pakket af te geven, maar ze had geen zin en tijd meer om mijn pakket aan te nemen. Ik werd weggestuurd en moest maar naar een ander PostNL-punt gaan. Belachelijk!
Neemt, als post NL-punt, pakketjes niet aan, omdat ze er geen zin in heeft. Altijd wel een smoes. Geen plek. Geen tijd. Waardeloos!
Sinds de nieuwe eigenaren er zijn is het drukker geworden in de winkel. Vriendelijk personeel. Je kan je post nl pakketten daar brengen of ophalen, er staat ook een pinapparaat om ook te pinnen en geld te storten, pasfoto's laten maken. Etc.
Vandaag een zeer slechte ervaring gehad. Ik vroeg om een stukje plakband om een hoekje van een pakketje dicht te plakken. Er werd me te verstaan gegeven dat ik maar een rolletje plakband/tape moest kopen in de winkel want als je patat besteld moet je de mayonaise ook betalen. Zeer klantonvriendelijk. Mij zie je daar nooit meer.
Kom er nu weer graagsinds de overname, in het verleden absoluut niet. Nu stat er altijd een vrolijk persoon, meedenkend en klantvriendelijk. En ineens een stuk drukker, dus zal niet aan mij hebben gelegen.
Al een poosje nieuwe eigenaar ,geweldig lief echtpaar zit er nu in.Met een goed gevulde winkel gewoon kom daar graag winkelen.
Slecht winkel. Heel onklantvriendelijk meneer heeft mij net uit de winkel gestuurd omdat ik ging kijken en niks kopen, later stond ik buiten te kijken naar een paar kaarten ik stond NIET op zijn terrein toen heeft hij mij weggestuurd daarna was ik weer kaarten gaan kijken bij hem toen heeft hij een foto van mij gemaakt ik heb hem toen netjes gevraagd om die foto te verwijderen, hij zei nee en toen kwam ik met een paar vrienden zijn winkel in om hem nogmaals te vragen om die foto te verwijderen hij probeerde ons weg te sturen maar ik bleef, toen heeft hij “de politie gebeld” wij waren weggegaan omdat we geen problemen wilden. Korthom deze man is chagrijnig en irritant
Ik schrijf normaal nooit recensies maar voor deze winkel vond ik het nodig. De meest klantonvriendelijke man waar ik ooit door ben ‘geholpen’. Ik ben inmiddels meerdere keren langs geweest om een pakketje te verzenden en elk van die keren keek ik er tegen op om met die man in een ruimte te zijn. De laatste keer is alles wat ik te horen kreeg ‘kan ik je niet mee helpen’ omdat hij naar zijn zeggen tot aan het plafond vol stond met pakketjes, en dit vlak na opening... het ging hier om een pakketje ter grootte van een schoenendoos. De blik die ik elke keer dat ik er ben geweest heb ontvangen, geeft me het gevoel alsof meneer het liefst alle klanten de winkel uit trapt. Dit is de enige zaak die ik vanaf nu volledig en altijd zal vermijden.
De man is altijd zeer chagrijnig en wilt mijn pakketten met geen vinger aanraken. Ik moet altijd mijn pakketten zelf op de weegschaal tillen, zelf er weer afhalen, naast de balie neerzetten, en vervolgens schopt hij Mn pakket naar de rest van de pakketten. Vandaag was het zelfs zo dat hij mijn pakket weigerde. Eerst gaf hij geen reden, maar later was het: ik heb geen plek. Ik moest maar naar de Hoogvliet gaan. “Met mijn pakket van 20kg, in de regen, te voet?” “Ja? Dus?” Reageerde hij. Misschien komt het omdat ik niet rook? Mijn vader haalt daar altijd zijn sigaretten en tegen hem is hij heel vriendelijk. Dit was in ieder geval de laatste keer dat ik hier geweest ben, dit is de druppel. Ik hoop ook dat hij dit leest, en mij de volgende keer aanspreekt op deze review. Dan geef ik hem even de wind van voren en hem precies zeggen wat er allemaal niet deugt, want zo te lezen ben ik niet de enige.
de eigenaar is zeer onbeleefd en maakt een groot punt van de meest kleine dingen. als je de winkel binnenloopt is het altijd een zooitje in de hoek van de winkel. deze primera is niet meer zoals het was
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid