facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Primera

Adres: Eindhovenseweg 25B , Valkenswaard 5554 AA, NL
Telefoonnummer: 040 207 5100
Stad: Valkenswaard
Route: Eindhovenseweg 25B
Postcode: 5554 AA



op zoek naar gerelateerd: Primera Heerlen, Parkeerschijf Primera, Primera Hoevelaken, Primera zoekboek, Mannenkookboek primera, Primera enveloppen, Primera Keizerswaard, Primera NEEhoorn
Recensies
ING servicepunt vaak uit de lucht omdat personeel niet kundig is. Bij derde keer terug komen om tien voor vijf was het te laat, want servicepunt zou open zijn tot 17.00u en de vraag zou meer tijd kosten. Als dit de service is van deze winkel gaan ze nog heel veel concurrentie krijgen van de net geopende Readshop een paar deuren verder.
Zeer vriendelijke ontvangst van de ING verantwoordelijke maar helaas kon ze mij niet helpen . Daags erna terug gegaan en .... ja hoor , de ING had landelijk een probleem .
Grote stellage bijna met alle kerstkaarten bij elkaar. Flinke keuze en tenminste geen winkel die er helemaal voor omgegooid is. De normale dingen zijn ook nog heel goed bereikbaar.
Mooie winkel, overzichtelijk en prima personeel
Geweest voor pasfoto's met de 2 kids, ze nam echt de tijd voor ons wat heel prettig was met 2 drukke kinders. Heel fijn!
Zeer aardige en behulpzame medewerkers. Voldoende parkeerplaats in de buurt. Rolstoeltoegankelijk.
Vriendelijk personeel en een grote variatie van lees en schrijf benodigdheden en schoolspullen
Even pasfoto's laten maken. Snel geholpen en uiterst vriendelijke medewerksters
Bij binnenkomst om 17:58 wilde ik graag nog een pakketje versturen. Dit pakketje moest wel nog in een doosje die ze bij de Primera verkopen. Bij het zien van de brief zegt de verkoopster eerst we zijn geen brievenbus, vervolgens zei ik maar het moet in een pakketje. Daarop zegt de verkoopster dat ze ook graag naar huis wil dus niet zit te wachten op klanten en al helemaal niet een pakketje. Begrijp dat het irritant is dat er een iets grotere vraag komt dan een pakje sigaretten twee minuten voor sluitingstijd, maar dan lijkt het me toch belangrijk dat klantvriendelijkheid boven je eigen ergenissen staat, principe klant is koning was ver te zoeken en het was bij binnenkomst officieel niet eens 18:00. Stel dat het 18:10 was en de verkoopster was vergeten de deur te sluiten is het nog anders. Heel jammer en niet nodig.
Altijd handig... en wat heel belangrijk is: er staat een van de weinige Geldmaten in Valkenswaard
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid