facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Primera Hans de Boer

Primera Hans de Boer

Info

Primera, jouw winkel voor onder andere tabak, tijdschriften, kansspelen, boeken, cadeaukaarten, wenskaarten en tickets!

Adres: Linie 297, 7325 DS Apeldoorn
Telefoonnummer: 0553603979
Stad: Apeldoorn
Route: Linie 297
Postcode: 7325 DS


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bruna Anklaar Bruna Anklaar 2 km Konden mij niet helpen, geen uitbetaling mogelijk.
The Read Shop Eglantier The Read Shop Eglantier 2 km Grote en mooie boekhandel, plezierige sfeer. Je wordt vriendelijk geholpen.
Bruna de Zuiderpost Bruna de Zuiderpost 4 km Prima winkel, zakelijk personeel
Recensies
Vriendelijke bediening en helpen je zo snel mogelijk en altijd Vriendelijke bediening TOP KLASSE HR.de Boer
Altijd goede service. Word ontvangen met een glimlach
Mijn favoriete Primera in grote omtrek. Hans is altijd behulpzaam, vrolijk en denkt met je mee. In plaats van online te bestellen kijk ik altijd eerst of ze het hier verkopen. Lokale ondernemers verdienen het meer dan de 'grote jongens'. Bedankt voor de service!
Ik wilde een pasfoto laten maken van mijn 2-jarige kleinzoon. Wat een engelengeduld om te zorgen, dat de foto én aan de regels voldoet én ook nog leuk is! Chapeau!
Ik geef niet snel 1 ster, maar bij deze winkel ga ik niet meer binnen. Staat er een rij met mensen om af te rekenen, staan de dames achter de kassa met elkaar over koetjes en kalfjes te beppen en negeren de klanten. Vervolgens komt de eigenaar/filiaalmanager naar de kassa, kijkt de dames aan van ga even helpen, maar ze gaan gewoon verder met hun prive zaken bespreken. Uiteindelijk valt de hint dat ze er zijn om te werken, is de dame die helpt me toch een partij chagrijnig en zeer onvriendelijk tegen de man die ze helpt. Even daarvoor was ze ook al super onvriendelijk omdat die zelfde man een paar rekken met kaarten iets verschoof zodat er iemand met een scootmobiel naar binnen kon. Nee, nooit meer. "Grappig, ik poste dit zonder eerst andere reviews te lezen en zie dat ik niet de enige met dezelfde ervaring ben. "
Vreselijke ervaring gehad in deze Primera waar ik al 15 jaar kom. De twee dames die daar werken hebben mij een onplezierige ervaring gegeven waardoor ik absoluut nooit meer deze Primera binnen zal gaan. Ik kwam een niet werkend product met bon van de vorige dag terug brengen. Nadat ik de situatie uitlegde; mocht ik nieuwe uitzoeken, dit wilde ik niet omdat ik ontevreden was over het product. Toen ik de winkel verliet werd ik na geschreeuwd door een van de dames met “ bedankt voor het gratis product hé”. En nog meer dingen zoals dit. Al met al zeer onvriendelijk personeel.
Vaak onvriendelijk personeel, vooral die wat dikkere mevrouw is echt altijd een naar iemand. Een voorbeeld, Ze hebben een kassa en een punt om pakketjes te versturen. Logischer wijs zoals je bij iedere andere primera doet als je een pakketje wilt versturen sluit je aan in de rij waar je de pakketjes kunt versturen. Je word op zeer onvriendelijke wijze dan naar de kassa gestuurd, vervolgens word er dan gezegd dat ze dit altijd zo doen. Het nare is dat als er ander personeel is, dit totaal ge punt is. Daarnaast de verzend service. Ik begrijp dat ze kritisch moeten zijn welke pakketjes ze aannemen voor bijvoorbeeld brievenbus pakketen, om te controleren of het ook echt door de brievenbus past. Ook als dit makkelijk kan presteren ze bij deze primera om ook hier moeilijk over te doen. En dan niet met 1 pakketje maar echt altijd geklier als je een brieve bus pakket hebt. Ik raad deze prima sterk af. Helaas, want hij zit zo lekker dicht bij. Ik denk dat een personeel switch wonderen zal doen.
vriendelijke behulpzame mensen, voldoende voorraad, zelfs relaxte boeken en tijdschriften voor op vakantie. En er is een post NL punt, heel handig ik laat meestal mijn pakketjes hier bezorgen...
Super vriendelijk . Een heel ruim assortiment. Boeken tijdschriften sieraden. Kleine kado s en niet te vergeten . Kado cheques.
Mooie winkel met goede service. Al is het niet altijd duidelijk in welke rij je moet staan bij drukte en je wilt je pakketje afhalen. Dat kan beter worden ingericht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid