facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Primera Blokker

Primera Blokker

Info

Welkom bij uw gemakswinkel in Blokker waar u terecht kunt voor Staatsloten, wenskaarten, Lotto/Toto, Lucky Day, Krasloten, Miljoenenspel, Tijdschriften, Kantoor artikelen, Cartridges van HP/Canon/Epson, Boeken, Stomerij, Pasfoto's, Riverdale, VIBaby.

Geschiedenis

Het adres voor u cadeaukaarten waar wij een heel groot aanbod in hebben, en voor een mooi aanbod Riverdale, VIBaby en TopModel.
Als extra service hebben wij een stomerij depot en Pasfoto's geschikt voor legitimatie.

Adres: Westerblokker 107 c, 1695 AC Blokker, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0229-246037
Stad: Blokker
Route: Westerblokker 107 c
Postcode: 1695 AC


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 20:00
Dinsdag: 08:30 - 21:00
Woensdag: 08:30 - 20:00
Donderdag: 08:30 - 21:00
Vrijdag: 08:30 - 21:00
Zaterdag: 08:30 - 20:00
Zondag: 11:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Primera Hoorn Huesmolen, Primera Blokker geld storten, Primera assortiment, Primera hemelvaartsdag, Primera Doetinchem, Primera cadeaukaart, Primera Amstelveen, Primera Tilburg
Recensies
Heel leuk personeel vooral de twee jonge managers. Altijd leuk geholpen. Doen ook heel erg hun best om de fouten die PostNL maakt recht te zetten . Wat een geduld met het uitzoeken daarvan. Super service.
Slechte ervaring mee met het afhalen van een PostNL pakket. Het zou woensdag al geleverd zijn volgens de app. Toen donderdagmiddag langs gegaan, het pakket was niet te vinden en ik moest het vrijdag nog maar een keer proberen. Ik in de stress en contact op genomen met PostNL. Pakket zou er toch echt moeten zijn. Vrijdag er weer langs, eerst konden ze het weer niet vinden, na wat aandringen zijn ze nog een keer gaan zoeken en bleek het pakket er toch te liggen... Als je het mij vraagt lag het er dus eerder ook al maar kunnen ze blijkbaar niet zo goed zoeken...
Goede winkel voor al je benodigdheden omtrend schrijfgerei en leesmateriaal. Positief personeel en een goed PostNL punt!
Fijne winkel met ruime openingstijden, vriendelijke medewerkers en leuke producten!
Enkele jongere medewerkers zitten op hun telefoon achter de kassa. Of kibbelen een heel gesprek samen achter de balie terwijl er iemand bij de balie staat te wachten. Mijn andere opmerkingspunt zondag 5 februari zouden jullie open moeten zijn tot 17:00 uur. Om 16:28 waren jullie al dicht? Zonde van de kmers die ik heb gereden.
Groot afwisselend assortiment. Leuke cadeautjes te vinden. Aardig personeel
PostNL afhaalpunt slechte service. Pakket was aangekomen maar konden het niet vinden. blijkbaar lag het er toch wel want na 7 dagen werd het retour gestuurd toen konden ze hem wel opeens vinden??
Fijne winkel, vooral om pakketjes op te halen en te versturen. Honden mogen mee naar binnen, wat echt een plus is!
Altijd netjes en zondags open. Ideaal voor een cadeautje of kaartje
Fijne winkel, snel geholpen altijd en meedenkend!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid