facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Primark

Primark
Voordelige modeketen met naast kleding en accessoires voor alle leeftijden ook woonaccessoires.
Adres: Oude Markt 36, 5911 HH Venlo, Nederland
Telefoonnummer: 077 352 0881
Staat: Limburg
District: Venlo
Stad: Venlo
Route: Oude Markt
Huisnummer: 36
Postcode: 5911 HH


Openingstijden

maandag: 11:00–18:00
dinsdag: 10:00–18:00
woensdag: 10:00–18:00
donderdag: 10:00–21:00
vrijdag: 10:00–18:00
zaterdag: 09:30–18:30
zondag: 11:30–18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Veeelste lange rijen en erg traag achter de kassa, zonder zin de klanten helpen.nAls ik de rij zie heb ik al geen zin meer om dingen te halen hier en mijn mandje te laten staan en zonder kleding de winkel uit te lopen echt jammer !
De racistische kale werker behandelde mij op een afschuwelijke manier en zei tegen mij: “Waar kom je vandaan, en je bent geen Nederlander, ik zal je de uitzetting niet geven als je me niet vertelt of het om een ​​gruwelijk onderzoek gaat of om racisme.”
Wat een ontzettende zooi in de winkel, en dat op zondagochtend als ze net 10 minuten open zijn. Echt schandalig, je kunt er helemaal niets vinden omdat er echt bergen met kleding liggen, alles door elkaar! Sorry maar ruim die winkel eens op voordat je open gaat dan kun je ook nog eens meer verkopen als je klanten de maat kunnen vinden!!
Vreselijk druk altijd, erg rommelig en personeel niet bepaald vriendelijk of behulpzaam. Kom hier niet graag...
Grote Primark, alles zag er netjes uit. Van sommige maten is er geen enkel kledingstuk. Zocht naar een bepaald artikel in maat M maar niet te vinden. De schappen met kleding voor tieners liggen vol met M en XL. Zocht S of XS. Maar wat wil je ook... voor deze lage prijzen vliegt de kleding de winkel uit!nnVoel me wel schuldig als ik made in Bangladesh in bepaalde kleding zie staan. Gelukkig kom ik daarom zelden in dit soort winkels.nEn er hangt een grote poster in de winkel dat ze niet met echt bont werken...want dat is zielig voor de dieren. Ja dûh.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid