facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Primark

Info

shoppen!!!



"Koop de laatste trends tegen geweldige prijzen bij Primark Almere. Zowel modefans als koopjesjagers in Almere houden van Primark, dé store om de must haves van dit seizoen aan te schaffen. Ontdek dames-, heren- en kindermode, evenals lingerie, schoonheidsproducten en huishoudartikelen. Dankzij het duurzame katoen en de diervriendelijke schoonheidscollecties van Primark PS ontdek je producten die bij je budget en levensstijl passen. Bezoek je lokale Primark Almere voor fantastische mode tegen geweldige prijzen."
Adres: Metropolestraat 11, 1315 KK Almere
Telefoonnummer: 036 530 3588
Stad: Almere
Route: Metropolestraat 11
Postcode: 1315 KK


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 18:30
Dinsdag: 09:00 - 18:30
Woensdag: 09:00 - 18:30
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:30
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 11:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Primark Almere hemelvaartsdag open, Primark Almere openingstijden zondag, Openingstijden Primark Almere Centrum, Primark Amsterdam, Primark Openingstijden Amsterdam, Parkeren Primark Almere, Openingstijden Primark Hilversum, Primark Openingstijden
Recensies
Niet mijn winkel. Ik heb wel eens kleding gekocht maar na 1x wassen ziet het er vaak niet meer mooi uit. De shirtjes worden Schots en scheef en sommige opdrukken gaan er na wassen al heel snel af. Ooit eens mascara gekocht, was echt troep nooit meer. Hier koop je echt spullen die de afval berg groter maakt. Ik betaal liever iets meer zodat ik langer met mijn kleding kan doen. Meeste personeel is ook niet klantvriendelijk, ze zitten chagrijnig achter de kassa. Verder is het ook altijd een troep en veel te druk. Heel soms loop ik toch even binnen maar meestal kom ik zonder iets gekocht te hebben weer buiten.
Vooral voor kinderen slaag ik hier altijd. Voor mijzelf kom ik vaak maar met 1 item of niets thuis. Maar t hangt af v smaak en de collectie
Het is een groot filiaal, dichtbij het station van Almere. Helaas is het áltijd druk bij de kassa’s. Vandaag slechts 2 kassa’s per blok open. De manager loopt rond, vraagt aan de wachtende mensen of de rij anders gevormd kan worden, zodat het looppad vrij blijft. Signaleert dus wel, maar opent geen extra kassa’s. Ergens gaat hier iets structureel mis…
Groot filiaal, maar minder aanbod dan bv Enschede en Groningen, althans dat idee hebben wij. Op zaterdag niet te doen qua drukte.
Veel kleding voor weinig geld. Kwaliteit is meestal slecht. Na 1 keer wassen is de vorm eruit. Soms wat duurdere shirtjes die wel goed blijven. Kom hier af en toe voor mijn kinderen. Voor mezelf ga ik hier niet naar toe.
Heel veel om te zien. Leuke dingen gescoord. Jammer vindt ik wel dat sommige mensen zich aan bepaalde normen kunnen houden. Maar daar kan de winkel en het personeel niks aan doen.
Prima, alleen is er een storend geluid in de speaker wat vervelend kan zijn
Ik waan me echt in het buitenland, en ja als het niet past of je smaak is dan gooi je het toch gewoon op de grond. Waarschijnlijk daar een gewoonte. Toch moet ik zeggen dat deze Primark er op een paar punten positief uitspringt. Het is hier een minder grote rotzooi dan in Amsterdam of Rotterdam. En het personeel is hier wel heel klantvriendelijk en behulpzaam.
Helaas is het altijd een bende. Alle kleding ligt door elkaar wat maken de klanten er een bende van. Ik benijd het personeel niet die alles weer recht moeten leggen
Jammer dat er elke zo weinig kassa's in gebruik zij en op herenmode is meestal de paskamer gesloten en moet je helemaal naar om te passen.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Primark.

Almere kledingwinkel

openingstijden, locatie, vervoer. Metropolestraat 11 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Primark adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Primark. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Primark delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DaRocks the Brand DaRocks the Brand 709 meter Geweldig goed en vriendelijk en professioneel geholpen met constante uitleg.
Xazina Xazina 2 km De leukste items van dit moment vind je hier! Shop via de Facebook catalogus of op ww...
Honden mode Honden mode 4 km Dog Fashion verkoopt betaalbare hondenkleding. Bent u opzoek naar leuke kleding/acces...
Rock 'N Gold Rock 'N Gold 4 km Inmiddels kom ik voor mijn nagels, wenkbrauwen én wimpers bij de meiden van The Beaut...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid