facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Prima-verhuur.nl

Prima-verhuur.nl

Info

Verhuis plannen? Huur voordelig en goed onderhouden bestelbus van maar liefst 11m3 inhoud.
Vanaf €49,— per dag. Goedkoper kunt u dit niet krijgen. Tot gauw

Adres: Prof. Dr. Bakkerlaan 7, 3431 EG Nieuwegein
Telefoonnummer: 0031623329514
Stad: Nieuwegein
Route: Prof. Dr. Bakkerlaan 7
Postcode: 3431 EG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Bestelbusje huren Nieuwegein, Personenbus huren Nieuwegein, Parkerbaan 20 Nieuwegein, Prima verhuur reviews, Bus huren verhuizen Nieuwegein, Hertz Nieuwegein, Bestelbus verhuur, Aanhanger huren Nieuwegein
Recensies
Ze maken hun naam waar. Lekker korte lijntjes en duidelijke afspraken. Fijne bussen met veel ruimte. Ik heb er al vier keer een bus gehuurd. En kom er zeker terug.
Voor de 2e keer een wagen gehuurd, snelle service, zeer vriendelijke mensen en ook erg betaalbaar! Zeker een aanrader en een volgende keer zou ik hier weer huren.
Perfecte service, X aantal keer bestelbus gehuurd deze maand en altijd goed materiaal mee. Zodra ik weer wat te verplaatsen heb kom ik zeker terug.
Fijne bus! Makkelijk geregeld. Onverwacht uur vertraagd maar was geen enkel probleem.
Voor de tweede keer verhuis bus verhuurt. Van A tot Z prima geregeld. Prijs technische is betaalbaar voor elk portemonnee. Ze zijn klantvriendelijk en adviseren je op een transparante zuivere manier. Dat maak je in deze tijd weinig mee
Echt een goed bedrijf! Scherp geprijsd ook nog eens.
Voor het huren van een bus hoeven wij niet verder te kijken. Al 2x hier gehuurd en dat ging soepel en super makkelijk. Daarnaast ook een top service. Echte aanrader!
Voor de tweede keer heb ik een busje gehuurd bij Prima-Verhuur. De mensen zijn zeer vriendelijk, eerlijk en betrouwbaar. Deze keer ging ik van Utrecht naar Maastricht en heb ik fijn de kilometers voor een eerlijke prijs afgekocht. Op het laatste moment heb ik nog snel een traploper gevraagd en deze lag al gewoon in de bus, zo snel is hun service! Ik adviseer iedereen om zeker met hun contact op te nemen als je een keer een bus nodig hebt!
Fijn en makkelijk geregeld om een vrachtwagen te huren hier. Wel een wat oudere wagen.
Goede verhuisbus, vriendelijke en behulpzame service. Nu al twee keer hier gehuurd. Zou het zeker aanraden. 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid