facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Prick & Van Houtum notarissen

Prick & Van Houtum notarissen

Info

Een zeer betrouwbaar, ervaren en modern notariskantoor uit Zevenaar, waar persoonlijke betrokkenheid en uitstekende service vanzelfsprekend zijn.

Geschiedenis

Wettelijke zaken moeten goed geregeld zijn. Om problemen in de toekomst te voorkomen, is het belangrijk dat de start van een eigen bedrijf, de aankoop van een nieuwe woning of bijvoorbeeld het opstellen van een testament zorgvuldig wordt vastgelegd. Voor wie niet dagelijks bezig is met juridische en wettelijke zaken, is het vaak lastig in te schatten wat wettelijk gezien kan en mag.

Een bezoek aan de notaris schept duidelijkheid. Ons team bestaat uit specialisten op ieder notarieel gebied, dat verzekert jou van een compleet en helder advies. Wat er ook speelt in jouw leven, wij kennen de juridische aspecten.

Heb jij juridisch advies nodig? Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. We nemen dan de tijd om goed te luisteren en vertellen meteen wat er moet gebeuren.

Is alles nog goed geregeld? Dan zeggen we dat natuurlijk ook!

Adres: Arnhemseweg 55, 6901 DV Zevenaar (gemeente)
Telefoonnummer: 0316-524641
Stad: Zevenaar
Route: Arnhemseweg 55
Postcode: 6901 DV


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Arnhemseweg 55 te zevenaar, Notaris Didam, Notaris Arnhem, Michiel Oude Luttikhuis, Notaris Duiven, Notariaat Duiven Westervoort, Notaris Prick Groesbeek
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid