facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pricesearch

Pricesearch
"Monitor eenvoudig de prijzen van je concurrenten."
Adres: Cypresbaan 55 , Capelle aan den IJssel 2908 LT, NL
Telefoonnummer: 085 130 7964
Stad: Capelle aan den IJssel
Route: Cypresbaan 55
Postcode: 2908 LT


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nickel And Dime Nickel And Dime 289 meter
Plaatj.es Plaatj.es 700 meter
Roland Helpt Reparatie Service Roland Helpt Reparatie Service 2 km Roland Helpt, maakt zijn bedrijfsnaam waar. Mijn externe harddisk was niet meer benad...
Recensies
Erg mooie software helaas al meer dan een week volledig onbereikbaar zowel per email als telefoon alleen geautomatiseerde berichten. inmiddels contact kunnen krijgen na 1,5 week. ben benieuwd naar de verdere ervaringen.
Veel software wordt door ontwikkelaars als slim aangeduid, maar deze software is oprecht slim. Ik was op zoek naar een tool om tijd en daarmee geld te besparen en kwam uit op Pricesearch. Geen seconden spijt van gehad. Ik hoef nu niet meer handmatig prijzen met de concurrenten te vergelijken en ze zijn ook nog eens erg prettig in het klantcontact. 5 sterren dik verdiend!
De software is erg snel en geeft interessante informatie weer. Door deze service kan ik veel makkelijker mijn prijzen bijhouden zodat mijn producten altijd een van de goedkoopste zijn.
Top software! eenvoudig en gebruik en mijn prijzen blijven nu up-to-date. Een echte aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid