facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Preventing

Preventing

Info

Trainingsbureau in het omgaan met ongewenst gedrag en verbale agressie, intervisie en coaching.
SKJ geaccrediteerd.



"Coaching, training en intervisie"
Adres: Citroenvlinder 24, 8472 CD Wolvega
Telefoonnummer: 0620851418
Stad: Wolvega
Route: Citroenvlinder 24
Postcode: 8472 CD


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Muziek Zonder Grenzen Impuls Muziek Zonder Grenzen Impuls 1 km Stichting Muziekzolder Wolvega organiseert projecten waarbij Muziekzolder leerlingen ...
Viverè Centrum voor ontwikkeling en perspectief Viverè Centrum voor ontwikkeling en perspect... 1 km Ontwikkelcentrum voor dagbesteding met als doel; versterken van de regie op je eigen ...
Verkeersschool Henk de Vries Verkeersschool Henk de Vries 2 km Autorijles Motorrijles Aanhangerrijles
ACT uw partner in bedrijfsveiligheid. ACT uw partner in bedrijfsveiligheid. 2 km Voor al uw BHV, VCA en maritiem gerelateerde trainingen.
Recensies
In de afgelopen twee weken heb ik als beveiligingsmedewerker van het Deltion college uit Zwolle met collega's een interessante en zeer leerzame, gezellige cursus mogen krijgen van dhr Robin van Dalen. In de cursus, omgaan met ongewenst gedrag/agressie, heeft Robin met veel enthousiasme en bevlogenheid ons meegenomen in het omgaan met.. en hoe te handelen. We hebben veel geleerd en kijken uit naar een vervolg.
Preventing met Robin van Dalen als trainer verzorgt bij Kenonz Overheid de training 'omgaan met ongewenst' gedrag voor de gedetacheerde medewerkers. Dit naar volle tevredenheid! Goede inhoud die aansluit bij de praktijk en Robin is een zeer kundige en bevlogen trainer. Het is een aanrader om de training te volgen, wat voor functie je ook hebt.
Een fijne manier van cursus krijgen door een ervaren team/personen. Je wordt als cursist op fijne wijze benaderd in een rustige sfeer. Niets is fout en leren van elkaar is voor mij als zeer prettig ervaren. Inhoudelijk een belangrijke en mooie insteek wanneer het gaat om signalen van mensen opvangen en hierop de anticiperen. Erg waardevol in mijn werk als begeleider.
Wij als medewerkers van Stichting Zorg Op Maat hebben deelgenomen aan de training omgaan met ongewenst gedrag. Hier hebben wij geleerd om te gaan met onze "thermometer" en daarbij de gesprekstechnieken die in verband staan met deze "thermometer". Vooral veel bewustwording met veel ruimte voor casus bespreking.
Methode scoren, voor mij een ZEER werkende methode. Ik ben iemand die van nature vaak al benoemd wat hij ziet. De lessen hebben me laten inzien hoe belangrijk dit is; concreet het gedrag benoemen. Scoren stelt mij in staat me niet te laten verleiden tot discussies en mijn grens aan te geven.
Preventing geeft bij ons trainingen en organiseert intervisie bijeenkomsten. Beiden om onze soms kwetsbare vrijwilligers en hun leermeesters te leren hoe ze kunnen omgaan met ongewenst gedrag van lastige klanten. Een aanrader voor iedereen. Heerlijk praktisch en toegankelijk!
Deskundig en naar mijn idee de meest juiste en passende methodiek voor omgaan met agressie en ongewenst gedrag. Robin is een man met visie en veel praktijkervaring.
Deze cursus 12 jaar geleden gevolgd en deze week weer. Wat een indruk heeft het 12 jaar geleden gemaakt en nu opnieuw. Een aanrader voor iedereen die met mensen werkt maar zeker ook voor de eigen ontwikkeling.
Zeer leerzame training. Deskundige trainers, prettige sfeer, veel ruimte voor eigen inbreng, mooie afwisseling van theorie en praktijk. Van harte aanbevolen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid