facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Preuvenement Assen

Preuvenement Assen

Info

Het Preuvenement Assen is een jaarlijks terugkerend culinair en cultureel evenement.

Geschiedenis

Het Preuvenement Assen is een vernieuw(en)d evenement voor jong en oud. We bieden voor ieder wat wils, zowel op culinair gebied, als op het gebied van muziek, kunst en cultuur. De combinatie van kwalitatief hoogwaardige muziekacts, originele randactiviteiten en culinaire hoogstand zorgt er voor dat dit evenement een bezoek meer dan waard is.



"Het Preuvenement is dé opening van het culturele en culinaire seizoen van Assen. Zet al je zintuigen open en proef de lekkerste gastronomische uitspattingen en ervaar de beste bands, films en theater van dit moment. Preuvenement is een tweedaags festival dat elk jaar plaatsvindt in het laatste weekend van augustus."
Adres: Marktstraat 8, 9401JH Assen
Telefoonnummer: 0592-243788
moc.liamg@nessatnemenevuerp
Stad: Assen
Route: Marktstraat 8
Postcode: 9401JH



op zoek naar gerelateerd: preuvenement assen 2018, preuvenement 2018, preuvenement assen facebook, activiteiten gouverneurstuin assen, gouverneurstuin assen programma, gouverneurstuin assen agenda, gouverneurstuin assen programma 2018, gouverneurspark assen
Recensies
Er was op het preuvenement een leuke, gezellige sfeer. Wereldse gerechten en lekkere drankjes in de vele kraampjes/stands van de Assense horeca. Een divers aanbod van optredens van allerlei artiesten op verschillende podia. Ook voor de kinderen was er veel te doen en te zien. Topweekeind in Assen
Super leuk. Voor herhalong vatbaar. Mooi weer mooie mensen en leuke artiesten. Lekkere wijntjes en hapjes. Top georganiseerd.
Gezelligheid, eten, drinken, muziek en theater een prachtige locatie. Elk jaar weer super georganiseerd.
Heel gezellig! Goede sfeer, lekker eten en drinken. Je ziet dat er aandacht is besteed aan de indeling en aanbod!
Mooi aangelegd park, met schitterende planten en bloemen. Een oase met geurende planten als deze in de bloei staan.
Een geweldig goede sfeer, heel gezellig. Goede artiesten en lekker eten; en het weer deed ook mee, heerlijke temperatuur!
Super evenement! Het weer werkte vandaag ook erg mee.
Op vrijdag geweest was de opening met Rooie Rinus als optreden. Verder was men bezig met de opbouw. Gezellig dat dit georganiseerd wordt.
Heel gezellig food festival met goede muziek, heerlijk eten en voldoende drankjes
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid