facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pretty Polish

Pretty Polish
Pretty Polish is importeur Benelux voor Victoria Vynn. Alle producten in de webshop zijn uit voorraad leverbaar.
Lage verzendkosten en snelle verzending.

Ruim 700 kleuren gellak en can 500 kleuren nagellak op voorraad. Ook voor alle andere nagelproducten ben je bij Pretty Polish aan het juiste adres.

"Webshop voor gellak en overige nagelproducten. Victoria Vynn, Makear, By Djess, Molly Lac. Alle producten zijn uit voorraad leverbaar. Voor 15u besteld is dezelfde dag verzonden."
Adres: Einsteinstraat 31, 3281NJ, Numansdorp
Telefoonnummer: 0186769030
ln.hsilopytterp@olleh
Stad: Numansdorp
Route: Einsteinstraat 31
Postcode: 3281NJ

Openingstijden

Maandag: 12-18
Dinsdag: 12-18
Woensdag: 12-18
Donderdag: 12-18
Vrijdag: 12-18
Zaterdag: 12-18

Recensies
Extra's bij bestelling zoals steentjes. Alleraardigst!!! 1 stempelplaat was niet verzendbaar ivm beschadigingen. Daarvoor in de plaats een andere gekregen uit thema Illusion EN 1 extra uit thema Hipster. Wat een verrassing. Wat een goede service.
Snelle verzending, nog nooit met klantenservice contact gehad maar altijd mooi verpakt & juiste producten.
Goede snelle levering. Netjes verpakt. Duidelijke mails met wanneer je je gekochte producten kunt verwachten.
De bezorging was soepel en de kleuren erg mooi. Kwaliteit zoals altijd, dekkend. Ik gebruik dit merk al jaren.
Heel blij met me bestelling. Besteld en volgende dag al in huis. Er zat ook nog een leuk cadeautje bij. Ik ga in de toekomst zeker meer bestellen.
Ik heb 3 potjes transfer glue besteld, goedkoper dan dat ik het via Bol.com zou doen. De bestelling had ivm vakantie 2 dagen vertraging met verzenden, maar dat werd van tevoren keurig netjes op de site aangegeven. Toen ik het doosje opende zat het product goed verpakt. Met een kortingskaartje een snoepje en een pen erbij. Echt super leuk om het zo te krijgen! Ik ben echt super tevreden en bestel volgende keer weer via Pretty Polish!
Altijd zeer tevreden over de bestelde gel producten, en snel verzonden.
Er is altijd ruimte voor vragen pff opmerkingen waar serieus mee om wordt gegaan. Er is genoeg beschikbaar voor iedereen!
Zoveel keuze Zoya lijkt net een snoep winkel waar je van de een naar de andere kleur terecht komt. En niet kan kiezen of tip weet vooraf wat je nodig hebt qua kleur ,je kunt altijd terug voor meer. Goede snelle service. Top
Super uitgebreid assortiment! Vriendelijk te woord gestaan en geholpen via de chat. Pakketje werd de volgende dag al bezorgd! Helemaal blij mee en ik kom zeker terug voor een volgende bestelling
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Pretty Polish.

Numansdorp nagelsalons

openingstijden, locatie, vervoer. Einsteinstraat 31 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Pretty Polish adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Pretty Polish. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Pretty Polish delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;


We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid