facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pret inn Malden

Pret inn Malden

Info

Dé binnenspeeltuin voor regio Nijmegen.

Geschiedenis

Pret Inn is dé nieuwe binnenspeeltuin voor de regio Nijmegen. Met fantastische attracties voor kinderen en voor volwassenen een brasserie met terras binnen en buiten. En nog veel meer. Pret Inn te Malden is zeven dagen per week geopend.

Label

Een binnenspeeltuin met fantastische attracties, en een uitdagende en leerzame beleving.



"Pret inn Malden is de leukste binnenspeeltuin van Gelderland. Met volop uitdagende attracties voor kids. Maar ook veilig, overzichtelijk en schoon. Plus goede wifi. Zonder lawaai ook dankzij geluidsdempende effecten. Heel fijn in de zomer: de prettige koelte uit de geavanceerde airco. En niet in de laatste plaats: lekker en gevarieerd eten, zelf gemaakt of van de beste leveranciers uit de regio. Ontdek het zelf!In een paar jaar tijd is binnenspeeltuin Pret inn uitgegroeid tot een van de populairste kinderbestemmingen in Gelderland. Het concept slaat aan: behalve speelplezier voor de kids heeft Pret inn ook oog voor wat ouders, opa’s en oma’s willen. Met een brasserie, sfeervolle zithoek, buitenterras en uitzicht"
Adres: Bolder 18, 6582 BZ Heumen (gemeente)
Telefoonnummer: 024 760 1010
ln.nniterp@ofni
Stad: Heumen
Route: Bolder 18
Postcode: 6582 BZ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: pret inn malden adres, jump inn malden, pret inn malden jump, pret inn korting, pret inn malden vacatures, pret in jump, pret inn jump, pret inn jump heumen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brûn Sport Brûn Sport 2 km Bestellen en betalen ging vlot. De informatie over hoe en wanneer ophalen was erg sle...
MAXI FUN ATTRACTIEVERUUR MAXI FUN ATTRACTIEVERUUR 2 km Goede service
Recensies
Tegenwoordig een wacht systeem zodat je met jouw gezin een plek hebt op zich handig maar toevallig was het al vroeg druk in de herfstvakantie. Wat wel goed is als je naar de plek gaat er netjes schoongemaakt wordt
Een van onze favoriete binnenspeeltuinen De kinderen vinden het er erg leuk ,en ook voor de ouders/ opa en oma,s is het hier fijn je kunt er goed zitten en voor wat eten of drinken ben je hier ook op de juiste plek . Het personeel is ook erg aardig.
Heel erg leuk om met je kinderen naartoe te gaan. De monorail op hoogte is een aanrader
Slecht weer buiten.... Binnen heerlijk spelen
Super binnenspeeltuin. De ingang is overzichtelijk. Er is veel zitruimte. Voor alle leeftijden is er wel wat leuks. Bijzonder schoon in vergelijking met andere binnenspeeltuinen. Ook fijn dat ze bij drukte tijdelijk sluiten tot er weer een tafeltje vrij is. Er zijn nergens rijen en mensen staan niet opgepropt.
Vrij schone binnen speeltuin waar de kids zich prima vermaken. Voor de ouders is het vaak een lange zit. Jammer dat er geen aansluitingen zijn voor stroom of usb om je telefoon op te kunnen laden. Ook de toch van de ventilatie kan vervelend zijn als je op de verkeerde plaats zit.
Mooie en overzichtelijke indoor speeltuin. Netjes, schoon. Voor klein en groot vermaak. Wel goed opletten dat de kleinste niet in de verkeerde klimtoestellen klimt. Op het moment dat wij er waren, was het niet te druk.
Onze kleine weet zich hier altijd kostelijk te vermaken. Veel variëteit aan speeltoestellen en de horecaprijzen vallen reuze mee. We komen hier zeker nog een keer op bezoek
Een stimulerende en veilige speelplek voor 4 tot 8jr. Vandaag was de Koningsweek met minder goed weer en dus veel aanloop. Het werd een vrolijke boel als op een drukke speelplaats. Tegen 12h moesten nieuwkomers wel even wachten.
Genoeg ruimte voor kind en ouder. Leuke speel opties voor de kinderen en er is zelfs een peuterzone. Je kan er ook eten en drinken halen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid