facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pret inn Jump

Pret inn Jump

Info

Pret inn Jump, de leukste jumphal in de regio!



"Per uur heeft Pret inn Jump plek voor 54 kids. Dat is veel minder dan de grote concurrent Jump Square in Nijmegen. Een bewuste keuze, vertelt Erwin Hofmeyer. “We kiezen voor klein en gezellig. Het hoeft allemaal niet zo massaal. Dat past het beste bij deze regio, vinden wij.”Pret inn Jump is geen gewone jumphal met trampolines. Je vindt er allerlei bijzondere toepassingen in combinatie met trampolines. Zoals een klimmuur, een survival baan, een evenwichtsbalk, een groot kussen waar je vanaf zo’n twee meter op springt en nog veel meer.Rond deze springende afwisseling voor kinderen van 8 tot 17 jaar is er een horeca gelegenheid voor kinderen en volwassenen, met drankjes en lekkers."
Adres: Schutkolk 7, 6582 DA Heumen (gemeente)
Telefoonnummer: 024 333 3795
ln.pmujnniterp@ofni
Stad: Heumen
Route: Schutkolk 7
Postcode: 6582 DA


Openingstijden

Maandag: 14:30 - 20:00
Dinsdag: 14:30 - 20:00
Woensdag: 14:30 - 20:00
Donderdag: 14:30 - 20:00
Vrijdag: 14:30 - 20:00
Zaterdag: 10:30 - 20:00
Zondag: 10:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: pret inn jump heumen, pret inn malden adres, pret in jump, pret inn jump malden prijzen, pret inn jump prijzen, pret inn korting, pret inn malden jump, jump in malden
Recensies
Geweldig voor de kids! Alles is goed geregeld bij Pret inn Jump, ruime parkeergelegenheid, zitruimte boven voor ouders incl. bar die een hapje en een drankje kunnen nuttigen, gratis wifi!!!!! <------ Top! Ik zeg : AANRADER!
Een redelijk kleine jumpzaal met niet zoveel trampolines. Wel een mogelijkheid om over een bungykoord te lopen. Verder is er ook een valkussen. Ook de kantine is nogal klein maar je hebt wel een mooi uitzicht over het jumpveld omdat het zitgedeelte met de kantine op de eerste verdieping is. Ook de prijs is klein.
De kinderen, kinderfeestje, hebben lekker gesprongen en gespeeld. Zij vonden het super leuk. We zijn er 2 uur geweest. We vinden de activiteit erg duur. We hebben de entree kaartjes met korting gekocht anders zouden we nooit gegaan zijn.
De kinderen 10 en 12 hebben beide een feestje met vrienden bij Pret Inn jump gehouden. Ze vonden het allemaal geweldig! Erg divers, dus niet alleen trampolines.
Veel verschillende plekken om te springen, en ook een plek voor ouders om naar hun kinderen te kijken en tegelijkertijd een hapje eten en drinken. Op vakantie of weekend dagen wel druk.
Niet zo groot als jumpsquare, trampolines springen niet zo fijn als bij bounce. Het ziet er wel gezelliger uit ook verschillende dingen om te doen.
Leuke binnen speeltuin/springhal . Er zijn genoeg uitdagingen om je te vermaken. Vriendelijk en behulpzaampersoneel. Parkeren op de bijgelegen parkeerplaats is gratis. Komen zeker nog een keertje terug.
Kinderen vonden het leuk, maar het is minder groot dan ik had verwacht. Daarnaast iets te weinig plek om te zitten. Wel heel aardig personeel.
Leuk, divers en schoon. Kids hebben zich hier goed vermaakt. Prijzen consumpties zijn normaal.
Heel leuk voor ongeveer 5 tot 16 jaar. Terwijl je dat niet zou denken doordat het bij pret inn hoort.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid