facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Prestige - Tapas & lounge

Prestige - Tapas & lounge

Info

Hoi, hier vind je alle informatie over Prestige Tapas&Lounge. Daarnaast kun je ons volgen voor leuke acties, foto's en filmpjes.

Adres: Zuideinde 38, 7941 GH Meppel
Telefoonnummer: 0522 – 85 42 37
ln.leppemegitserp@ofni
Stad: Meppel
Route: Zuideinde 38
Postcode: 7941 GH



op zoek naar gerelateerd: prestige shisha lounge meppel, zuideinde 38 meppel, prestige tapas & lounge meppel, tapas meppel nieuw, prestige tapas meppel, spaans restaurant meppel, prestige meppel, prestige meppel menukaart
Recensies
Een fantastisch restaurant in Meppel waar je in een intieme sfeer heerlijk en eerlijk kan eten. Absoluut top!
Goede service met vriendelijk personeel. Ik vond het erg naar zitten aan een laag tafeltje waar het eten wat ver van je weg staat. Mijn vrouw en ik voelden na 2 uur echt onze rug. Eten was ok, niet bijzonder qua smaak maar wel leuke afwisselende gerechten met de Spaanse en Arabische keuken.
Heerlijk gegeten. Veel keuze, en alle gerechten smaken prima. Vriendelijke en snelle bediening. Leuk ingericht als lounge, met zowel hoge tafels als zithoeken met banken. Kleinschalig en mede daardoor ook een hele gezellige sfeer.
Heerlijk gegeten daar voor een normale prijs . Vooral de Arabische tapas . Jammer dat ik niet in de buurt woon anders kwam ik er zeker vaker .
Het personeel was beleefd, maar daar bleef het ook bij. Al het vlees was doorgekookt, droog en taai. Vier uit de vijf gerechten is gemaakt in de zelfde knoflook en olie drap. De lamskotelet was zo smerig dat wij het restaurant hebben verlaten.
Smakelijk eten, nette bediening. Alleen waren sommige tapas gerechten qua hoeveelheid wat vreemd. Of te weinig, of te veel, zoals de sardientjes. Maar goede kwaliteit!
Heerlijk gegeten, super vriendelijk personeel. Ook rolstoel vriendelijk. Die werd gewoon even naar binnen getild. Echt een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid