facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PressArt

PressArt

Info

PressArt maakt Informatieborden en Informatiepanelen Voor Natuur, Cultuur en Recreatie

Geschiedenis

Met een reeks van Krasvaste en zeer Duurzame, Monkeyproof communicatie producten zijn we in staat om bijna overal een grafisch ontwerp, tekst of foto te plaatsen.
We werken met name voor Gemeenten, Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten en vele cultuur en natuurorganisaties maar doen dat ook vaak indirect doordat we met vele grafische vormgevers samenwerken. We ontwikkelen, geven vorm produceren en plaatsen en dat door heel Nederland en België. Vraag een sample aan op onze site zodat je zelf kunt testen hoe monkeyproof ze zijn.



"PressArt, Monkeyproof, Duurzame, Buitencommunicatie voor Natuur, Cultuur en Recreatie.Zodra je gaat wandelen, fietsen Kanoën kom je infoborden, bewegwijzering en pictogram borden van ons tegen over de natuur, cultuur of de recreatie mogelijkheden.Neem contact op zodra je buiten wat wil communiceren. PressArt levert de beste & meest milieuvriendelijkste producten. Daarnaast hebben ze honderden communicatieproducten kant en klaar ontwikkeld.Neem contact op ze helpen je echt graag verder."
Adres: Julianaweg 46, 3941DN Doorn
Telefoonnummer: +31 343 522 455
Stad: Doorn
Route: Julianaweg 46
Postcode: 3941DN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ben's Design Ben's Design 893 meter Bent u op zoek naar een webdesigner die uw website helemaal voor u kan samenstellen. ...
Kaapse Bossen Kaapse Bossen 1 km Mooi stuk natuur om te wandelen met hoogteverschillen.. En bij Chalet Helena heuvel k...
LineFlow LineFlow 3 km LineFlow is een webdesign bureau uit Doorn. Sinds 2017 helpen we ondernemers met het ...
Recensies
Voor de prachtige par 3, 9 holes Doornse GolfClub bosbaan, heb ik de TEE-box borden mogen ontwerpen. Samen met PressArt en Pim Stolker hebben wij deze prachtige uitvoering kunnen realiseren. Borden met een signaal functie, leesbaar maar niet storend en die mooi opgaan in een geweldige natuurlijke omgeving. Daar waar wij even niet uitkwamen hoe uit te voeren, stond Pim met advies klaar. Samen met Bert Popma heb ik alle borden mogen plaatsen. Luisteren de tijd nemen. Het resultaat is breed uit enthousiast ontvangen. Dank voor jullie samenwerking. Zou ik jullie aanraden bij vrienden en zakenrelaties? Jazeker. Succes met jullie prachtige onderneming en wie weet tot een volgende opdracht. Eddy Middleton.
Museumhaven Gouda heeft alle historische schepen voorzien van een informatiebord van het type Tureluur. Zowel het contact met PressArt als de levering van de borden ging naar volle tevredenheid. Wethouder Thierry van Vught onthulde de borden op 10 september 2022 tijdens Open Monumentendag. We zijn er trots op dat het publiek nu de actuele informatie over de schepen kan lezen.
In 2012 zijn in onze mooie wijk Vogelzang, de oudste van Bilthoven, zes panelen geplaatst met historische foto's en anekdotes, precies op de plaats waar de foto vroeger is genomen. De samenwerking over het ontwerp, de uitvoering en de plaatsing verliep buitengewoon plezierig. En nu, 5 jaar later, staan de panelen er nog steeds prachtig bij, ze hebben aan kleur niets ingeleverd en worden regelmatig bekeken door voorbijgangers. We zijn er trots op!
In samenwerking met PressArt heeft Recreatie Midden-Nederland twee nieuwe informatie panelen geplaatst voor de Stichting Nederlangbroekse Kastelen pad. Namens Recreatie Midden-Nederland en Stichting Nederlangbroekse Kastelen pad bedankt, voor de goede samenwerking.
Eerlijke en directe communicatie, pro-actief meedenken en vlotte levering. Zeer goede kwaliteit bordjes, ook prima geschikt voor het maken van leuke geocaches. PressArt is zeker aan te bevelen!
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf. Bestel al meerdere jaren borden voor mijn onderneming en altijd zeer tevreden over het resultaat. Echt een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid