facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Present it.

Present it.

Info

Uw boodschap overbrengen? Present-it adviseert, faciliteert en begeleidt.
Of het nu gaat om een presentatie voor een grote groep mensen, de toepassing van audiovisuele apparatuur binnen uw organisatie of narrowcasting.

Geschiedenis

Audiovisueel leverancier. Verkoop en verhuur van geluid en beeld apparatuur en podium en theatertechniek. Ondersteuning van presentaties.

We zijn bereikbaar op afspraak.



"Present-it levert audiovisuele techniek. Zichtbaar beeld en verstaanbaar geluid voor evenementen en in vaste installaties.Present-it verzorgt livestreaming van evenementen en videoproducties voor bedrijven, onderwijs, overheid en kerken.Present-it verhuurt audiovisuele apparatuur voor beeld, geluid en livestream bij evenementen.Present-it verkoopt en installeert beeld, geluid en video apparatuur voor vaste installaties en professioneel gebruik.Voorbeelden van diensten:- Livestreams voor informatiedagen en openhuis voor onderwijs.- Livestreams en Webinars voor bedrijven en onderwijs- Geluidssystemen voor bedrijfshallen- Videoconference toepassingen voor bedrijven en onderwijs- Beeld en geluidinstallatie in kerken"
Adres: Industrieweg 5c, 8263 AA Kampen
Telefoonnummer: 0655886521
Stad: Kampen
Route: Industrieweg 5c
Postcode: 8263 AA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid