facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Prenataal Screeningscentrum Noord-West Veluwe

Prenataal Screeningscentrum Noord-West Veluwe

Info

Wij zijn een verloskundig echocentrum waar echoscopisch onderzoek wordt gedaan op verwijzing van een verloskundige of huisarts (op medische indicatie, bedoeld als professionele zwangerschapsbegeleiding) of op uw eigen verzoek.

Adres: Koningin Emmalaan 12, 3851 RJ Ermelo (gemeente)
Telefoonnummer: 0341-557333
Stad: Ermelo
Route: Koningin Emmalaan 12
Postcode: 3851 RJ



op zoek naar gerelateerd: Goud echo Ermelo, Pretecho Ermelo, 20 weken echo Ermelo, Pretecho Harderwijk, Echo Lelystad, Echo Almere, Vroege echo Almere, Prenataal screeningscentrum Almere
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Verloskundige Praktijk Ermelo Verloskundige Praktijk Ermelo 1 km Ik heb obstetrisch geweld ervaren bij de verloskundige van deze praktijk. Ik ben zeke...
Recensies
2 weken geleden een 3d/4d echo gehad. Wat hebben wij ontzettend genoten van deze bijzondere ervaring. Arjanne deed het zo leuk, legde alles goed uit en niet te vergeten: we hebben fantastische foto's en video's van super kwaliteit. Mocht een volgend kindje ons gegund zijn, dan kiezen we zeker weer opnieuw voor jullie.
Vanochtend een 3d echo gehad! Er wordt alle tijd voor je genomen en dat was erg fijn met die dwarsligger van ons. Mirjam is zeer kundig en gelukkig ook perfectionistisch waardoor ze het hoogst haalbare resultaat uit onze afspraak heeft gehaald! Wij komen zeker terug mochten we een 2e krijgen!
Super aardig en heel deskundig! Wij hebben bij mijn 2 zwangerschappen de 20 weken echo en pretecho's laten doen, zeer aan te bevelen!!
Deze mevrouw laat alles prachtig zien en is heel kundig! Met 13 weken hebben we hier geslachtsbepaling laten doen en het was een feestje om hier te komen! We kregen na de 20-weken echo veel foto's mee, en alles op USB Stick. Ontzettend leuk!
Wat een ongelooflijk mooie ervaring vandaag met een pretecho bij het prenataal screeningscentrum. Hele duidelijke uitleg, mooie foto's en een dvd. Het was de rit vanuit Almere dubbel en dwars waard!
Ongelooflijk wat ze laat zien en wat ze allemaal al kan vertellen. Ook laat ze alles heel leuk zien voor kinderen die mee zijn. En ze is ontzettend aardig. Ik kan iedereen aanraden om hier naartoe te gaan.
Er wordt tijdens de echo veel verteld over het kleine wonder in moeders buik. Heel erg leuk!
Wat een fijne praktijk! Duidelijke uitleg en foto's+ filmpjes. Ik raad iedereen aan deze vriendelijke vrouw te bezoeken!
Fantastische echo's. Goede en duidelijke uitleg. Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid