facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Premium Personal Training

Premium Personal Training

Info

Premium PT is gespecialiseerd in Personal Training

Geschiedenis

Wie is Premium - Personal Training?

Rob Koenrades is de grondlegger van Premium-PT en heeft zijn sterren verdiend in de fitnessbranche.
Zevenentwintig jaar geleden tijdens het CIOS in Overveen heeft Rob voor de fitnessbranche gekozen. Hij heeft de bedrijven Aerofit Warmond en Wassenaar helpen opbouwen. In 1998 is Rob eigenaar geworden van Aerofit en in 2001 heeft hij Healthclub Prolife gecreëerd.

In die 27 jaar heeft Rob met zijn achtergrond uit de turn, atletiek en boks wereld, duizenden mensen geholpen een beter en gezonder leven te lijden. Hij heeft trainers als Carmen van den Bosch en Guy van der Reijden jaren onder zijn hoede gehad en zo veel mogelijk zijn kennis en gedrevenheid overgedragen.

Rob en zijn team trainen jou vol plezier en passie om jou doelstelling te behalen. Premium Personal Training wil jou de kans geven om jou dit te laten meemaken!
Kies nu voor jouw en maak die stap!

-------------

We are a high-end Personal Training organization. It is our mission to support you with the highest quality level when it comes to training, nutrition, lifestyle and motivation.

Our goal is to get the best out of yourself with realistic goals in fitness, weight loss, shaping and health. Are you highly committed to go for it? We are able to support you achieving your goals.

Adres: Veerpolder 6, 2361 KV Warmond
Telefoonnummer: 071 - 30 11 897
Stad: Warmond
Route: Veerpolder 6
Postcode: 2361 KV


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 22:30
Dinsdag: 07:30 - 22:30
Woensdag: 07:30 - 22:30
Donderdag: 07:30 - 22:30
Vrijdag: 07:30 - 22:30
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Carmen de Coach - DISC gedrag en communicatie Carmen de Coach - DISC gedrag en communicati... 0 meter Ik help ondernemers uit de Midden- en Klein Bedrijf sector om hun werknemers op topni...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid