facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Premium-Hookahs

Premium-Hookahs

Info

Premium-Hookahs - Premium kwaliteit waterpijpen! | http://premium-hookahs.nl

Geschiedenis

Buiten het feit dat je alleen bij ons de allerbeste kwaliteit waterpijp producten kunt kopen, zorgen wij ook voor het verbeteren van de waterpijp beleving! Dit doen we door onze specialistische waterpijpkennis aan jullie over te dragen door middel van het geven van How-To's, Waterpijp nieuwtjes, Tutorial video's, Reviews, Waterpijp tips en al het andere dat je moet weten van waterpijp roken!



"Premium-Hookahs is de grootste waterpijp & shisha speciaalzaak van de Benelux. Bij ons koop je de beste kwaliteit waterpijpen, shisha accessoires, kolen en smaakjes in allerlei soorten. Bestel voor 22:00 en krijg het de volgende dag nog thuisbezorgd!Buiten de aangegeven openingstijden bieden wij ook private shopping aan. Maak hiervoor een afspraak met ons via 0658801221 Whatsapp of Telefonische afspraak.Werk je overdag of kom je liever in de avond? Bezoek dan onze speciale shopping night op donderdag avond zonder afspraak!"
Adres: Koopmansstraat 5C, 2288BC Rijndijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +31854017981
Stad: Rijndijk
Route: Koopmansstraat 5C
Postcode: 2288BC


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 10:30 - 18:00
Woensdag: 10:30 - 18:00
Donderdag: 10:30 - 18:00
Vrijdag: 10:30 - 18:00
Zaterdag: 13:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: shisha kopen, shisha bestellen, shisha shop, shisha hookah, shisha tabak, shisha schadelijk, shisha tabak kopen, wat is shisha
Recensies
Top service. Zijn goed bereikbaar en als je vragen hebt helpen ze goed mee. Ik zou hier zo weer bestellen
Wat een slecht geregeld zooitje is dat daar! 11-6-23 een bestelling geplaatst maar tot op heden niks gehoord. 14-6-23 nog 2 mails gestuurd waar niet op gereageerd is. Bellen heeft ook geen zin, ze verwijzen je om contact op te nemen via mail.
Geen goede service vanuit het bedrijf. Na drie keer mijn gloednieuwe Oduman waterpijp +€200 te hebben gebruikt merkte ik roest op. Dit heb ik gelijk op de mail gezet met duidelijke foto's en uitleg. Eerst word toegegeven dat dit niet normaal is, een paar mails verder is het mijn eigen schuld en had ik maar een schoonmaakset deluxe moeten aanschaffen. Omdat dit natuurlijk niet mag voor een waterpijp van meer dan 200 euro zou ik als "coulance" het schoonmaaksetje krijgen. Blijkt dat ik toch de verzendkosten zelf moet betalen... Helaas, want door deze paar euro's verzendkosten zijn jullie wel een klant kwijt. Mijn volgende waterpijpen en smaken zullen bij een andere winkel worden aangeschaft... jammer.
Shisha besteld, binnen dagje binnen gekregen, ook kom ik hier altijd langs voor nieuwe kolen die zijn ook echt uitstekend gaan uren mee. Nooit problemen gehad zeker een aanrader om hier een kijkje te nemen als je op zoek bent naar waterpijpen of accessoires.
Op de webshop een shisha besteld niet wetende dat er een fysieke winkel bestond. Heel fijn geholpen in de winkel en ze dachten goed mee met alle benodigdheden. Ook op de hoogte van alle acties etc geweest.
Ik had een phunnel bowl, kooltjes en smaak besteld. Maar jammer genoeg hadden ze de phunnel die ik had besteld niet meer op voorraad. Dit was overigens heel goed en snel opgelost ik kreeg een nieuwe phunnel bowl aangeboden in een andere kleur. Het kwam ook nog eens gelijk de volgende dag binnen! 5 sterren top service!
Na wat problemen gehad te hebben met mijn bestelling en geen gehoor te hebben gehad over de situatie heeft de winkel eigenaar contact met mij opgenomen terwijl hij op vakantie is en heeft mij compensatie aangeboden plus een situatie update. Veel respect voor.
Top service goed geholpen door remy zeer aan te raden!
Topservice, medewerkers hebben veel kennis en helpen je met je vragen
Het tweede bezoek, alles is naar de beste behandeling, advies, geduld en mooie service over de afstand, vooral de Egyptenaar Sharif.Ik raad iedereen aan om hem te bezoeken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid