facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Premium Cocktail Service

Premium Cocktail Service

Info

Premium Cocktail Service biedt u de volledige vrijheid om uw eigen cocktail arrangement samen te stellen. Wij staan garant voor een onvergetelijke avond.



"Een compleet verzorgde cocktailbar voor uw feestje of evenement op locatie? Boek dan bij Lloyds Cocktailbar een cocktail workshop, cocktail proeverij of cocktailbar!"
Adres:
Stad: Elst


Recensies
Super vrijgezellige cocktailworkshop gehad van Lloyd! Erg fijne sfeer, relaxed!Eten: 5/5
Afgelopen zaterdag gered door Lloyd! Last minute afgezegd door mijn oorspronkelijke barman. Lloyd was gelukkig nog beschikbaar en dankzij hem werd mijn cocktailfeest een groot succes! De cocktails waren heerlijk en de barman 100% geschikt. Professioneel en erg enthousiast
Wij hebben afgelopen zaterdag genoten van ons tuinfeest en de cocktailbar maakte het helemaal af! Dikke aanrader voor ieder feest!
Lloyd, nog bedankt voor de supergezellige avond van gisteren. We hebben met lekkere cocktails kunnen vieren dat onze zoon is geslaagd. Het was een leuke verrassing voor hem. Met de leuke cocktailbar en een super lekkere cocktails hebben we ook een geslaagd feestje gehad. We hebben genoten. Zeker geschikt voor herhaling!
De cocktailbar ziet er super leuk uit, een leuke aankleding op ieder feestje of gelegenheid! De cocktails zelf waren allemaal echt heerlijk! BedanktEten: 5/5
Wat een geweldige kerstborrel hebben we gehad dankzij Lloyds cocktailbar. We hebben genoten van de allerlekkerste cocktails EVER!!!! Lloyd, een enthousiaste en gezellige jongen, maakt van het cocktails shaken een leuke show. Een echte aanrader!!!
Gister avond een cocktailproeverij gehad voor mijn verjaardag. Waren echt heerlijke cocktails. Zelfs vrienden die nooit cocktails drinken vonden ze super!
Cocktailbar komt op locatie en wordt volledig gestyled door Lloyd met attributen en alle ingrediënten. Goede prijs/kwaliteit verhouding en lekkere cocktails!
Top cocktails gewoon in je tuin. Lloyd weet een mooi pallet aan cocktails te shaken. We hebben met wat buren heerlijk genoten van de talenten van deze fijne cocktailshaker. Een aanrader voor iedereen!
Wat een ontzettend geweldige avond hebben wij gehad dankzij Lloyds cocktailbar. Niet alleen heb je een ontzettend gezellige enthousiaste barman maar geniet je de hele avond van overheerlijke en prachtige cocktails. Een echte aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid