facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Premio

Premio

Info

Meer onder één dak en alles met dezelfde service!
Naast personenwagenspecialist zijn wij ook specialist in truck. Uw veiligheid op de weg is onze zorg.

Geschiedenis

Premio Jos Dekkers is een zelfstandig bandenbedrijf dat deel uitmaakt van de groep Premio. We hebben vele specialisten in dienst die steeds op de hoogte zijn van technologische innovaties en die je een uitstekende banden- en onderhoudsservice bieden.



"Premio is meer dan alleen een bandenspecialist. Naast banden van alle bekende merken als Goodyear, Dunlop, Michelin, Pirelli, Vredestein en Fulda en lichtmetalen en stalen velgen, kan je bij ons ook terecht voor volledig onderhoud, APK, aircoservice en accessoires. Een echte one-stop-shop. Betrouwbaarheid, deskundigheid, gemak, snelheid, transparantie en prijs-kwaliteitverhouding staan hierbij hoog in het vaandel. Reken dus op Premio om tevreden én veilig de weg op te gaan."
Adres: Nies van der Schansstraat 14, 5161 CE Sprang-Capelle
Telefoonnummer: +31416282128
Stad: Sprang-Capelle
Route: Nies van der Schansstraat 14
Postcode: 5161 CE


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Autobanden actie, Goodyear 4 halen 3 betalen, Goodyear aanbieding, Autobanden actie 4 halen 2 betalen, Wielenconfigurator, Dekkers Kaatsheuvel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Os Automotive Service Van Os Automotive Service 290 meter Het adres voor alles wat met auto's te maken heeft!
Vakgarage Braat Auto's Vakgarage Braat Auto's 542 meter Zeer teleurstellend. Begin dit jaar bracht ik mijn Opel Movano voor een aankoopkeurin...
Waarts Bandenservice BV Waarts Bandenservice BV 4 km Goede service en vakkundig personeel
NW Auto service NW Auto service 5 km Heeft uw auto onderhoud nodig? Of is er iets mis mee? Bel nu voor een afspraak !!!
Recensies
Wat een vergissing! Waarschuwing aan oldtimer bezitters denk twee keer na om bij Jos Dekkers Autobanden je mooie velgen door hun de banden te verwisselen. Half maart ben ik voor banden wissel geweest voor mijn oldtimer van ruim 100 jaar oud. Vanuit gaan dat ik dit bij een deskundig bedrijf de banden wissel liet uitvoeren. Uitdrukkelijk gevraagd telefonisch en terplekke nogmaals kunnen jullie de banden wisselen van deze zeldzame oldtimer. Ze mogen echt niet beschadigen heb ik meerdere malen aangegeven. Ik hoefde mijn geen zorgen te maken wij zijn gespecialiseerd in oldtimer velgen. Helaas is het helemaal misgegaan alle 5 de velgen inclusief reservewiel waren enorm beschadigd door het wisselen van de banden. Ik begrijp nog steeds niet tot de dag van vandaag waarom ze niet bij de eerste velg met de banden wissel niet gestopt zijn. Maar in plaats van stoppen hebben ze alle 5 de velgen verminkt. Hun redenatie was dat ik toestemming heb gegeven om toch door te gaan met de banden wissel en op de hoogte was dat de velgen hierdoor beschadigd werden. Niemand wil toch beschadigde velgen?! En zeker niet een oldtimer bezitter! Ik heb Jos Dekkers autobanden alle kansen gegeven om het op te lossen maar geen elke medewerking, ik heb extra kosten moeten maken om de velgen op te laten knappen, deze kosten waren 550 euro. Tevens heb ik jurist ingehuurd om deze kosten te verhalen bij hun deze kosten waren 200 euro. Totale kosten 750 euro kwijt geweest en ze blijven ontkennen en dat het op eigen risico was. Dat is mijn nooit verteld en bij de voorwaarden staat dit ook nergens. We zijn nu inmiddels ruim 7 maanden verder en het is tot niks uitgelopen in deze kwestie. Het enige wat ik kan doen is mensen waarschuwen wees alert en laat je dit ook niet gebeuren wat mijn is overkomen. Reactie Mooie reviews zijn misleidend en te mooi om waar te zijn! Er is inderdaad duidelijk gecommuniceerd dit zijn geen standaard wielen want standaard kan ieder banden specialist en dealer. In dit geval is het goed misgegaan en niet bij 1 velg maar nog eens bij alle 5 de velgen. De schade aan mijn oldtimer velgen waren enorm. Had maar gecommuniceerd dat jullie het niet konden!
Prima geholpen met nieuwe banden Dot 21... gloednieuw
Komen hier al jaren naar grote tevredenheid. Je word altijd netjes en zeer vriendelijk geholpen. Gisteren kwam ik er met een kapotte band van de aanhanger. Binnen 10 minuten stond ik weer buiten met een nieuwe band.Bandenspanning van mijn eigen auto werd ook nog even gecontroleerd en de band van mijn zoontjes loopfiets was ook weer opgepompt. Als je een afspraak met ze maakt zijn ze altijd stipt op tijd. Fijn bedrijf om langs te gaan.
Deze garage kan ik van harte aanbevelen. Mijn auto had een lekke band tijdens ons verblijf op het bungalowpark in Kaatsheuvel. Ik belde Jos Dekkers op om te vragen of zij dit probleem konden oplossen omdat ik lichamelijke beperkingen heb. Vrij snel was er een monteur om het reservewiel te plaatsen en het lekke wiel mee te nemen. Vervolgens ben ik naar hun garage gereden waar de lekke band inmiddels al gerepareerd was. Voor het rijden naar het bungalowpark en het omwisselen van de banden hebben zij niets gerekend. Topservice van de bovenste plank. Jullie verdienen een dikke pluim! Zeer klantvriendelijk bedrijf!
Afgelopen week een bezoek gebracht bij Jos Dekkers om de banden van mijn auto te laten vervangen en een set Alloygator velgprotectors te laten installeren. Ik ben bij Jos terecht gekomen vanwege de vele goede recensies en omdat hij als enige in mijn omgeving Alloygator velgprotectors aanbied en installeert. Bij Jos is de klant nog koning. Je word op de hoogte gehouden van de werkzaamheden en afspraken worden nageleefd. De werkzaamheden waren ruim binnen de voorgestelde werktijd afgerond. Daarnaast beschikt Jos over een mooie, nette en uitgebreide werkplaats. Ook waren Jos, zijn vrouw en Rowdy niet te beroerd om tijdens hun lunch gewoon even een praatje te maken. De koffie smaakte ook prima, ook niet geheel onbelangrijk ;. De banden en Alloygators zijn netjes geïnstalleerd en ik heb er inmiddels al flink wat kilometers plezier van! Ik woon niet geheel in de buurt van Jos, maar kom de volgende keer graag weer terug mocht ik weer banden nodig hebben. Bedankt Jos en zijn team!
Michelin Banden voor mijn KIA Sportage besteld. Waren niet op voorraad, maar was totaal geen probleem. Velgen alvast gebracht en 2 dagen later stond alles klaar, gebalanceerd en klaar voor montage op de auto. Dankzij de hete koffie, was wisselen sneller gedaan dan de koffie gedronken. Bedankt mannen.
al 2 jaar heb ik problemen met trillingen in het stuur. mijn eigen garage kreeg het niet 100% weg nu toch naar Jos Dekkers gegaan om een afspraak te maken maar kon gelijk geholpen worden en probleem bleek in een achterband te zitten waarvan het loopvlak niet goed was. ze hebben mij een Michelin en een goede alternatief aangeboden en ben voor de laatste gegaan. andere 2 banden gebalanceerd en mijn auto rijd weer heerlijk na 2 jaar. Top geholpen door Jos Dekkers.
Ik kom met mijn auto al langer bij Jos Dekkers. Altijd uitstekend geholpen. Goede service, eerlijk en goed advies. Nu met mijn motor bij Jos. Ook nu weer goed advies, snelle service en professionele montage. Een aanrader voor iedere motorrijder.
Natuurlijk verdiende de deze zomer aangeschafte auto een paar winterbanden. Gelet op goede ervaringen in het verleden meteen naar Dekkers gereden. En ook nu weer prima geholpen. Ondanks de drukte werd de tijd genomen voor een goed advies winterbanden of vierseizoenenbanden. En binnen een week lagen de banden er op, gemonteerd en uitgebalanceerd op stalen velgen en afgedekt met een paar nette wieldoppen. Op dat moment kon ik niet weten dat ik twee weken later bij een uitwijkmanoevre helaas al een band kapot zou rijden op een stoeprand. Zuur natuurlijk. Maar ook dat is door Dekkers weer netjes opgelost. En snel! Binnen twee dagen kon de reserveband er alweer af. Een tevreden klant dus.
Eerste keer dat ik hier kwam nadat ik goede verhalen gehoord had. Ik kreeg meteen een kop koffie en een krantje tijdens het wachten terwijl mijn accu doorgemeten werd. Een tijdje later zeer tevreden de deur uitgegaan met een nieuwe accu. Kleine toevoeging: 100% zeker dat ik hier terug ga komen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid